Forum Machete,Modelism,Hobby: AWD - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

AWD's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
51 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (36 postari)
Inregistrat la:
28-March 11
Vizualizari:
15911
Ultimul click:
Useril este offline Sep 11 2020 09:36 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
47 ani
Data nasterii
Februarie 4, 1977
Gender:
Male Male

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. JGSDF Light Armored Vehicle / Iraq Humanitarian Assistance Unit

    11 September 2020 - 04:56 PM

    Buna ziua

    Am mai scos de la naftalina o macheta facuta demult si i-am aplicat un pic de Weathering si Wash.
    Interesant la acest kit este ca sasiul masinii este turnat dintr-un aliaj metallic neferos (zamac ?) mai greu, iar cauciucurile sunt ca niste anvelope reale. Ar trebui ca anvelopele sa lase burta la contactul cu solul din cauza greutatii machetei. Dar idea nu functioneaza din pacate.
  2. KZKT 537 L - Trumpeter 1:35

    02 September 2020 - 01:46 PM

    Buna ziua

    O macheta ce-am terminat-o acum 3 ani, am ajuns sa-i fac acum si poze. Pacat ca nu e reprezentat si motorul camionului. In rest mi-a placut kit-ul. "Out of the box" fara imbunatatiri.
  3. MAZ-543 SCUD-B - 1:35 Dragon

    12 May 2020 - 08:44 PM

    Buna seara
    Avand mai mult timp liber cu ocazia restrictiilor de circulatie, m-am gandit sa asamblez pe repede inainte un MAZ-543 SCUD-B 1:35 de la Dragon. Am observat ca are in decal-uri cocarda si asi dori sa o fac romaneasca.
    Rugamintea mea ar fi daca stie cineva un cod de culoare si locul in care vine cocarda. Am ajuns in faza in care ar trebui sa vopsesc niste subansamble si m-am blocat neavand informatii.
    Multumesc anticipat
  4. Horch 4x4 Type 1a

    05 March 2018 - 07:51 AM

    Salut tuturor
    Am scos de la naftalina o macheta asamblata foarte demult, care are weathering de iarna. In sfarsit am avut un fundal potrivit pentru ea.
    Pe vremea aceea nu prea le aveam cu machetitul, ce ar fi trebuie sa fie negru am colorat cu marker-ul si s-a transformat in violet la weathering. Weathering-ul e facut cu stick Tamiya Snow.
  5. Talbot Lago GP

    25 September 2015 - 04:28 PM

    Salutare !
    Tocmai am terminat de asamblat o macheta a unei masini pe care eu o consider "de vis". De o vreme tot vroiam sa fac ceva de genul asta si cand am vazut kit-ul de la Smer cu doar 24 lei si doar 50 de piese am zis ca "asta-i !" Se asambleaza repede, totul se potriveste perfect. Mi-a fost frica initial de roti pentru ca nu au spite individuale ci doar o piesa transparenta pe care sunt reprezentate spitele. Pana la urma arata chiar OK si asa, seamana cu pozele masinii adevarate. Nu m-am stresat cu chituire, grunduire. Doar cu o pila de unghii fina am finisat putin caroseria si I-am dat un spray Revell albastru. Am mai dat deasupra cu pensula lac lucios ca sa sigilez abtibildele. Scratchbuild : fisele bujiilor si extinctorul.

Prieteni

AWD nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

AWD nu are comentarii la profil inca.