Forum Machete,Modelism,Hobby: mihai8888 - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

mihai8888's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
63 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (50 postari)
Inregistrat la:
03-April 11
Vizualizari:
10947
Ultimul click:
Useril este offline Jan 28 2017 03:51 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
42 ani
Data nasterii
Noiembrie 6, 1981
Gender:
Male Male
Location:
iasi

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. black sails

    27 January 2017 - 09:43 PM

    Salut!
    Fiindca sunt pasionat de navele de razboi din secolele 17 - 18 am devenit mare fan al serialului Black Sails . Serialul descrie epopeea unor pirati din Indiile de vest si lupta acestora impotriva Imperiului britanic .Este bazat pe romanul Comoara din insula a lui Robert Louis Stevenson Atentia la detalii , veridicitatea unor personaje precum Black Beard sau Anne Bonny fac serialul f interesant. Sezonul 4 al serialului va fi lansat pe 29 ianuarie , insa nu stiu unde as putea sa il urmaresc intrucat canalul pe care l-am urmarit pana acum, Paramount Chanel nu da nici o veste . Daca ati urmarit acest serial si stiti cine il difuzeaza la noi dati-mi de stire ca sunt foarte interesat, mai ales ca sezonul acesta va fi ultimul .

    cu stima...
  2. san felipe 1690

    04 September 2011 - 03:31 PM

    salut.!

    De ceva vreme lucrez la o corabie foarte frumoasa si care mi-a intrat la suflet . Aceasta este San Felipe . Incercand sa aflu cate ceva despre istoria navei , am fost surprins sa aflu ca insasi existenta ei a devenit prilej de controversa . Ceea ce am gasit eu pe internet sugereaza doua variante; prima dintre ele prezinta o nava legendara , una dintre cele mai frumoase ale vremii si nava amiral a putenicei Armada care a avut curajul de a infrunta flota engleza aflata in superioritate numerica , Se presupune ca a fost avariata grav neputand fi capturata de englezi s-a scufundat cu cateva tone de aur la bord .; adoua varianta spune ca nava de fapt nu a existat sub acest nume ci planurile prezentate sunt o ''compilatie'' de elemente preluate de la unele vase spaniole ale epocii .

    Stiu ca pe acest forum exista persoane care au cunostinte vaste despre istoria navala a acelor vremuri si sunt convins ca pot risipi cat de cat misterul din jurul acestei nave

    cu stima.....

Prieteni

Comentarii

mihai8888 nu are comentarii la profil inca.