Forum Machete,Modelism,Hobby: dj-bobo - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

dj-bobo's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
724 (0.15 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (616 postari)
Inregistrat la:
16-May 11
Vizualizari:
18632
Ultimul click:
Useril este offline Apr 09 2024 06:08 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
58 ani
Data nasterii
Mai 11, 1965
Gender:
Male Male
Location:
Braila
Interests:
Navomodele ,
A state of trance .

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://
Skype:
Skype  dj.bobo965

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Varyag cruiser 1/350

    27 November 2023 - 12:31 PM

    Buna ziua la toata lumea , dupa ceva timp incep un nou proiect , de data aceasta v-a fi un kit de plastic clasa C6 pentru cunascatori .
    Modelul este de la firma Zvezda , Rusia achizitionat de la un coleg de pe acest forum cu ceva ani in urma . La acest kit voi folosi un set de phothoech dedicat de la Eduard , puntile de lemn de la Wood hunter si un set de tevi de la RB model .
    Pentru mine este un domeniu nou , am mai lucrat ceva plastice cu multi ani in urma dar la nivel de novice . Va fi un topic mai scurt avand in vedere volumul de munca de depus la astefel de modele .
    Toate cele bune si o zi frumoasa sa aveti .
  2. Campionatul European de navomodele clasa C Burgas 2019 .

    29 August 2019 - 10:35 AM

    Salutare la toata lumea , in perioada 31.08- 7.09.2019. in localitatea Burgas din Bulgaria se v-a desfasura campionatul European de navomodele clasa C . Locul de desfasurare nu il cunostem inca dar invit pe aceasta cale pe toata lumea care se mai afla la mare sa faca un mic popas aici pentru a vedea expozitia care cred ca va fi cu intrare libera . Mai multe detalii voi scrie dupa ce vom sosi la locul faptei .
    Toate cele bune si va asteptam cu drag .
  3. Yaht Milla .

    26 October 2018 - 08:21 PM

    Salutare la toata lumea , dupa mult timp m-am decis sa mai lucrez ceva si anume un model navigabil pentru clasa F2 A . Planurile le-am cumparat de aici https://www.sarikhob...la-plan-mm2068/ si sunt la scara 1/24 , nava reala este din clasa medie pe care si-o poate permite cineva din clasa medie , este construit de o companie ruso americana dupa un model de trauler . Este un yaht oceanic cu o autonomie de 3000 MM , dispune de trei cabine una principala a proprietarului si doua pentru invitati . Este dotat in functie de obtiuni cu bowtruster si stertruster electrice pentru manevra in porturi instalatie de aer conditionat pe toata nava , comunicatii navale si telefon prin satelit se poate conduce cu minim doua persoane . Este propulsat cu o singura linie de axe de un motor Cummins de 285 Hp cu un consum de croaziera de 13 l combustibil/ora la 1300 rot/min . Ca dotari standard sunt receptie TV prin satelit sistem audio performant , camere CCTV , radare Garmin , actionare vinci ancora din comanda si multe altele mai multe aici http://www.beringyac...odel/bering-55/ .Si un anunt de vanzare daca va ganditi sa achizitionati unul la mana a doua http://en.mzyachts.r...-list/mila.html .
    Cam atat pentru astazi , o seara frumoasa va doresc in continuare .
  4. Campionatul Mondial de navomodele clasa C Galati 1-9 Septembrie 2018 .

    28 August 2018 - 09:26 AM

    Dupa cum spun in titlu la Galati se v-a organiza de Sambata in premiera pentru oras acest campionat . Locul de desfasurare este holul Universitatii din localitate visa vis de primarie , sau anuntat participarea optusprezece state .
    Activitatea incepe se Sambata cand se vor depune modele se vor caza oaspetii care sigur vor fi obosti de pe drum iar Dumineca se vor depune modele in concurs va avea loc sedinta tehnica si sedinta de lucru Naviga , dupa amiaza se va face oficilal festivitatea de deschidere , programul intregii competii aici http://www.naviga.or...models-2018.pdf .
    Accesul publicului la expozitia concurs este liber dupa deschiderea oficiala si in cursul saptamanii intre 10- 18 , Sambata 9 v-a fi festivitatea de premiere si inchiderea oficiala .
    Mai jos o imagine cu intrarea in holul universitatii si benerul concursului , concomitent cu evenimentul nostru in aceiasi locatie se desfasuara o expozitie de fotografie ce aniverseaza 125 de ani de activitate a santierului naval de la Galati .
    Toate cele bune si va asteptam la Galati cu drag si va asigur ca nu veti regreta plimbarea facuta .
  5. Campionatul National de navomodele clasa C Constanta 25-30 Iunie 2018 .

    21 June 2018 - 05:05 PM

    Salutare la toata lumea , dupa cum spune si titlul in perioada 25 - 30 Iunie la Constanta in incinta muzeului Marinei Romane se va desfasura capionatul national de machete statice editia 2018 .
    Deobicei salile de expunere vor fi la parterul muzeului unde veti putea vizita aceasta expozitie concurs . Programul de vizitare este si cel al muzeului adica 09 - 17 , ultimii vizitatori vor putea intra pana in ora 16.45.
    Toate cele bune si va asteptam cu drag .

Prieteni

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    minitehnicus 

    14 Dec 2012 - 23:16
    superb!!!!! felicitari!!!
  2. Fotografie

    minitehnicus 

    29 Nov 2012 - 21:54
    arata superb, arta nu gluma, baga mare.
Pagina 1 din 1