Forum Machete,Modelism,Hobby: silviug2009 - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

silviug2009's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
470 (0.1 pe zi)
Cel mai activ in:
Figurine (396 postari)
Inregistrat la:
23-May 11
Vizualizari:
8363
Ultimul click:
Useril este offline Jan 01 2020 05:48 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
53 ani
Data nasterii
Septembrie 3, 1970
Gender:
Male Male

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  silviug2009@yahoo.com

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Razboinic briton, sec. 1 D.C. (Pegaso Models, 54mm)

    11 June 2016 - 04:10 AM

    Bogdane......este o lucrare de inalta clasa. Ai inceput sa te joci cu luminile si umbrele, ceva de speriat. Coiful arata bestial, nuanta aleasa pentru piele are o tenta naturala, umbrele sunt suficient de accentuate incat sa se observe, dar sunt realizate intr-un mod discret ceea da un plus de realism (din punctul meu de vedere....Ce sa zic, nu pot decat sa fiu foarte bucuros de faptul ca lucrarea cu lupii o sa ajunga pe mainile tale.
    In privinta frunzelor folosite la decor.,, dupa forma imi par a fi frunze de stejar, ale caror dimensiune atinge intre 8-13 cm lungime, asa ca zic ca dimensiunea lor este buna. Insa afirmatia asta am facut-o dupa ce am dat un mic search pe internet, ca n-aveam habar despre asa ceva. Deci semnul de intrebare pus de Nicu, zic ca ar merita luat in seama, pentru ca daca vei plasa lucrarea intr-un concurs, este foarte probabil ca cei din juriu sa faca aceeasi afirmatie (ma gandesc ca n-au sa aiba timp sa stea sa se informeze, iar probabilitatea ca ei sa fie specialisti in frunze de arbori este destul de mica)
    Oricum, sincere felicitari! Bravo!
  2. In topicul:Cupa Alba Carolina 2016 , editia a-VI-a

    06 May 2016 - 09:52 PM

    Multumesc pentru ajutor MisuImagine postata.
  3. In topicul:Cupa Alba Carolina 2016 , editia a-VI-a

    06 May 2016 - 05:35 PM

    Intentionez sa vin si eu cu ceva lucrari la Alba (mai bine zis am sa trimit, pentru ca din pacate n-am cum sa vin, desi mi-as dori).....insa fiind prima mea incercare, nu prea sunt la punct cu ceea ce ar trebui sa fac. Din cate am inteles se va posta un formular in care fiecare va specifica cate lucrari va trimite. Problema este ca ale mele nu-s pictate.....pot sa particip in cazul asta ? In cazul in care se poate, este un numar maxim de lucrari cu care pot sa ma prezint? As intentiona sa trimit lucrarea cu lupii, care este mai marisoara, si inca alte 4 figurine.
  4. In topicul:Arcaş sicilian arab, secolele X-XIII, Monreale, bust

    24 April 2016 - 01:04 PM

    E fin tare Nicule! Arata mult mai bine decat cele doua lucrari care apar in link-urile postate de tine. Aia au o paloare de zici ca-s bolnavi de ficat.....tenul masliniu ai reusit sa-l redai foarte frumos. Felicitari!
    Acuma as avea o zgaiba.....insa aduc iar ca si situatie posibila, fotografia in sine. Cred ca trecerea de la culoarea fetei la culoarea din jurul ochilor, s-ar fi putut face cu o nuanta ceva mai complementara, altfel imi da senzatia unei persoane care s-a bronzat in timp ce poarta ochelari. Dar poate sa fie o doar o problema legata de fotografia in sine, realitatea putand sa fie cu totul alta.
    Oricum, o lucrarea foarte frumoasa! Bravo!
  5. In topicul:O Problema de Onoare - Franta 1700

    29 March 2016 - 08:00 PM

    Mi-am tot frecat neuronul incercand sa gasesc un cuvant care sa defineasca lucrarea, si cred ca l-am gasit. Elegant. Atat din punct de vedere al sculpturii cat si al picturii.
    Inalta clasa Zeno! Felicitari.!