Forum Machete,Modelism,Hobby: silviug2009 - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

silviug2009's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
470 (0.1 pe zi)
Cel mai activ in:
Figurine (396 postari)
Inregistrat la:
23-May 11
Vizualizari:
8442
Ultimul click:
Useril este offline Jan 01 2020 05:48 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
53 ani
Data nasterii
Septembrie 3, 1970
Gender:
Male Male

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  silviug2009@yahoo.com

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Haita de lupi

    23 January 2016 - 04:34 PM

    In sfarsit, am terminat-o. O gramada de motive cat se poate de obiective au facut sa ma lungesc cu lucrarea asta mult mai mult decat imi propusesem, dar de bine de rau am ajuns la un final. Este facuta in totalitate de Apoxie Sculpt.....figurinele au 4.5 cm la nivelul ochilor...nu se ridica la nivelul artwork-ului, dar totusi sper sa lase o impresie placuta.
    Deocamdata postez doar poza aceasta, maine o sa incerc sa fac poze din cat mai multe unghiuri.
  2. Queen of Blades

    20 January 2016 - 04:40 PM

    Ca sursa de inspiratie am folosit una din lucrarile lui Edouard Guiton (ceea ce am facut nu respecta 100% desenul). Lucrarea este facuta la scara 1:32, din Fimo si Apoxie Sculpt....mai exact lamele si sabia din Apoxie, restul Fimo. Din punctul meu de vedere lucrarile artistului au o nota aparte, stilul pe care-l are nu prea l-am mai intalnit la altii. Desi par complicate si pline de detalii, totusi, sunt destul de usor de abordat din punct de vedere al sculpturii/modelarii, asa ca cei care sunt tentati de ramura asta a modelismului, il recomand ca si sursa de inspiratie.
    Dupa o perioada lunga de timp in care am folosit doar ApoxieSculpt, lucrarile ajungand la final dupa o perioada mai indelungata, eram curios cam cat timp mi-ar lua folosind Fimo....lucrarea de fata am terminat-o cam in 3 zile. Recunosc ca se putea si mai bine.....dar cum am facut si pana acum, incerc sa obtin nivelul cat se poate de bun intr-un interval de timp cat se poate de scurt.

    Sper sa va placa ce a iesit.
  3. Avertisment

    06 December 2014 - 11:45 AM

    As dori sa atrag atentia celor care intentioneaza sa utilizeze materiale epoxidice gen Apoxie Sculpt, Magic Sculpt, Green Stuff.....majoritatea produselor care intra in aceasta categorie.
    Folositi manusi de unica folosinta sau chirurgicale, nu este de joaca. Desi mi s-a spus atunci cand am cumparat Apoxie Sculpt, ca nu este toxic spre deosebire de Magic Sculpt, mi-am tras o frumusete de alergie
    care ma face sa sar in sus de bucurie. La inceput am folosit materialul fara probleme, dupa care au inceput usoare usturimi la pielea din jurul ochilor, dupa care acum am o piele de zici ca-s batut cu ciocanul de facut snitele. Am inceput sa citesc pe net despre problema asta, se pare ca nu toti au parte de o asa fericire, insa cu siguranta nu sunt singurul, dupa cele citite.
    Deci grija mare, ca pot fi probleme.
    Singurul lucru pe care l-am aflat despre Miliput este ca pot fi probleme la indepartarea pigmentului de culoare, daca ajunge sa se impregneze in piele. Alte probleme n-am auzit sa fi fost semnalate.
  4. Orc

    11 July 2014 - 10:00 AM

    Printre picaturi, am incercat sa termin o lucrare inceputa mai demult. Nu este o copie la indigo a desenului care mi-a servit drept sursa de inspiratie, se mai putea finisa (in special la cufere), dar sper sa va placa.
    Orc-ul are 2.8 cm la nivelul ochiului, este facut din Fimo, cuferele sunt facute din Apoxie Sculpt.
    Artwork-ul este realizat de Paul Bonner, un nene care o sa-mi serveasca drept sursa de inspiratie si pe viitor.
  5. Figurines-Tv

    29 June 2014 - 09:24 AM

    Am in tolba un site pe care as dori sa va invit sa-l vedeti.
    http://kws.figurines-tv.com/
    Pentru cei care nu l-au vizitat pana acum, il recomand cu caldura, aveti ce vedea. Tutoriale sculptura/pictura, expozitii, lucrari deosebite.
    Vizionare placuta.