Forum Machete,Modelism,Hobby: mihaih - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

mihaih's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
42 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Unelte & Instrumente (17 postari)
Inregistrat la:
30-May 11
Vizualizari:
11533
Ultimul click:
Useril este offline Dec 17 2017 12:17 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Male Male
Location:
Brasov
Interests:
Modelism

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  mihaih

Postari ale mele

 1. In topicul:Vind componente compresor "handmade"

  16 December 2017 - 04:25 PM

  Vezi postareamihaih, la 16 December 2017 - 04:16 PM, a spus:

  Regulatorul de presiune este AW2000-02 (CASUN) si are plaja de reglaj 0-10 bari. Manometrul il puteti vedea in imaginea atasata  Manometrul negru este cel original cu care a venit regulatorul. Am disponibil un manometru 1-7 bari
 2. In topicul:Vind componente compresor "handmade"

  16 December 2017 - 04:20 PM

  Nu prea as vinde separat. Este totusi un kit de compresor caruia nu-i lipseste decit motorul. Daca il descompletez restul pot sa arunc la gunoi ca nu mai trebuie la nimeni. Daca vrei 250 RON tot ce vezi in poze

  Vezi postarearaven_from_ehs, la 16 December 2017 - 12:03 PM, a spus:

  Salut.
  Zi-mi un pret doar pentru presostatul ( cu ce are pe el)+ furtunasul negru, si din poza cu fitingaraia ma intereseaza supapa de sens,ceea din mijloc( de compresor) ( nu cea din margine stanga sus de apa)
  Deci aceste doua componente, presostatul si supapa de sens.
  Astept un raspuns.
  Multumesc.
 3. In topicul:Vind componente compresor "handmade"

  16 December 2017 - 04:16 PM

  Vezi postareaZ-mare, la 16 December 2017 - 01:53 PM, a spus:

  Zi-mi si mie, te rog, cite ceva despre regulator si manometru: domeniu de presiuni reglate, presiune minima la intrare, cap de scala. Multumesc.


  Regulatorul de presiune este AW2000-02 (CASUN) si are plaja de reglaj 0-10 bari. Manometrul il puteti vedea in imaginea atasata
 4. In topicul:Vind componente compresor "handmade"

  16 November 2017 - 09:37 PM

  Anuntul mai este valabil 300 lei negociabil tot ce se vede in poze.
 5. In topicul:Compresor si ... comprese

  30 September 2017 - 04:21 PM

  Vezi postareaZ-mare, la 30 September 2017 - 02:24 PM, a spus:

  Fals, sau exprimare ambigua. Debitul de aer de lucru este dat, nu de motor, ci de robinet/regulator de presiune/consumator. Un motor mai puternic va umple mai repede butelia, dar aici vorbim despre altceva si nu are legatura cu debitul la sursa.
  Iarasi vorbim despre lucruri ce nu au legatura unul cu altul. Tu iti umpli, cu "n" barr un rezervor. Apoi folosesti din el, o presiune pe care o reglezi din regulator la un debit "consumat" de utilizator, in cazul de fata aerograf. Cind presiunea in butelie ajunge la minimul de start, motorul umple din nou butelia, mai greu sau mai usor functie de debitul motorului, putindu-se lucra in continuare. Daca consumul e mare, motorul va porni mai des, atita tot. Normal, daca consumul este mai mare decit poate da motorul, rezervorul nu se va umple, dar asta se poate intimpla cu orice motor de mica putere (sute de watti). Treaba se schimba la compresoarele industriale cu motoare de ordinul kwatt-ilor.
  Compresoare din link-uri nu merita investitia. Sunt compresoare cu aplicatii dentare, cu aer uscat si fara ulei, care poti sa-l bagi in sculele sensibile si gura pacientului. Pentru un aerograf merge un compresor de genul celor facute de Viopa. Vapori de apa sau ulei sunt in cantitati asa de mici incit nu deranjeaza vopsitul cu absolut nimic, cu atit mai mult daca pui un simplu filtru la iesire.
  Eu zic ca daca te hotarasti sa ai un compresor findca ai nevoie pentru o anume activitate sigur vei vrea sa-l folosesti si pentru altele inclusiv la scule sensibile.
  Cind diferenta de pret este mica intre unul handmade si unul comercial si iti ofera si alte perspective pentru care optezi ?

Prieteni

mihaih nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Pagina 1 din 1
 1. Fotografie

  criksu 

  30 May 2011 - 12:42
  salut,
  http://planurinavomodele.blogspot.com
Pagina 1 din 1