Forum Machete,Modelism,Hobby: mihaih - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

mihaih's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
42 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Unelte & Instrumente (17 postari)
Inregistrat la:
30-May 11
Vizualizari:
11842
Ultimul click:
Useril este offline Dec 17 2017 12:17 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Male Male
Location:
Brasov
Interests:
Modelism

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  mihaih

Topicele mele

  1. Vind componente compresor "handmade"

    03 October 2017 - 07:26 PM

    Vind tot ce se vede in poze. Componentele sunt pentru un compresor pentru aerograf cu motor de frigider. Nu mai trebuie decit compresorul de frigider si un pic de cilti si reglat presostatul Imagine postata.Butelia are o capacitate de 7l si este de la un stingator de incendiu. Deci este atestata la 15 bari presiune. Pret 300 lei negociabil. Regulatorul de presiune cu filtrul din ultima imagine se vinde separat cu un pret de 80 lei. Pret fix.
    Daca esti din Brasov sau vii in Brasov dupa butelie ofer cadou si un compresor de frigider perfect functional.
  2. intrebare pentru Viopa

    12 January 2016 - 12:47 AM

    Am si eu o intrebare la cel care construieste compresoarele. Am vazut ca la nici unul din ele nu a folosit filtru de ulei si decantor de apa. Nu este nevoie ? Totusi compresorul de frigider motorul este in baie de ulei. Frigiderul are un filtru care opreste pilitura de fier si uleiul sa o ia pe instalatie. Sau la compresor nu are importanta.
  3. Butelie cu CO2 in loc de compresor

    27 December 2011 - 12:06 AM

    Am vazut ca este multa bataie de cap cu compresoarele pentru aerograf. Oare nu se poate folosi o butelie de 5 litri de CO2 in loc de compresor ? In principiu buteliile de 5 litri la presiune inalta sunt folosite pentru oxigen prin spitale si masina salvarii. Bioxidul de carbon se incarca la o presiune mult mai mica decit oxigenul. Din cite am, citit CO2 se incarca la 50 bari si oxigenul la 200 bari. Incarcatul unei butelii cu CO2 costa doar 15 RON si cred ca te tine suficient timp daca o folosesti numai pentru activitatea de modelism .Se poate monta un regulator de presiune prin care se poate regla presiunea la cit doresti. Si berarii folosesc butelii de CO2 pentru acidularea berii la halba :)
    Exista vre-o interferenta intre CO2 si vopsea ?
  4. Disfunctionalitati

    03 November 2011 - 01:52 AM

    Nu pot trimite nimanui un mesaj privat fiindca la nici un utilizator nu vad aceasta optiune. Nici macar la mine . Si am verificat si este activata aceasta optiune. La fel nu vad inbox-ul de mesaje. Am citit pe site si am facut setarile care s-au postat pina acuma si tot nu merge. Mai mult administratorul imi spune sa postez o adresa de mail la profil. Am verificat si este OK. Am postat si ID-ul de messenger . De fapt nici nu te poti inregistra pe forum daca nu ai o adresa de mail valida.
  5. Transpunerea desenului pe placaj sau lemn

    31 October 2011 - 11:17 PM

    Buna ziua,
    Am si eu o intrebare privind tehnica de transpunere a desenului pe placaj sau lemn. In afara de povestea cu indigoul ce tehnica se mai poate folosi ?
    Multumesc

Prieteni

mihaih nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    criksu 

    30 May 2011 - 12:42
    salut,
    http://planurinavomodele.blogspot.com
Pagina 1 din 1