Forum Machete,Modelism,Hobby: florinn - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

florinn's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
9 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Evenimente & expozitii (6 postari)
Inregistrat la:
21-March 07
Vizualizari:
10632
Ultimul click:
Useril este offline Apr 19 2011 01:40 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Chit (comparatie)

    12 April 2011 - 02:45 PM

    Vezi postareatibi22, la 12 Apr 2011, 09:01, a spus:

    Salut! Incep sa constat un fenomen ciudat la chituire! Folosesc mult atit super glue (egal ce marca) pentru a accelera procesul de lucru cit si chit Tamiya sau Revell. Am constatat ca acolo unde sunt imbinari lipite si chituiesti cu cele descise mai sus, zona lucreaza chiar daca a fost lasata mai multe zile la uscat. Aplic un strat de grund, slefuiesc, verific totul ok, mai aplic un strat de grund, slefuiesc la ud, verific, totul ok, la 1 saptamana in general aplic vopseaua in mai multe starturi subtiri si dupa un timp am surprize. ...


    Exact aceleasi probleme le am si eu,
    indiferent ca aplic in straturi subtiri succesive, la 1-2 zile distanta, sau aplic strat gros de la inceput si las mai multe zile, dupa un timp mai lucreaza, chiar daca putin de tot, insa suficient incat sa se vada (daca vopsirea este de calitate).
    Fara sa exagerez, a lucrat si dupa 2 saptamani.
    (vorbesc despre tamiya white)

    @Z-mare scuze pentru utilizarea cuvantului gresit, stiu diferenta intre ele, nu stiu cum am gresit :)
  2. In topicul:Chit (comparatie)

    11 April 2011 - 10:43 PM

    Salut,

    am citit cam tot ce am gasit despre kit-uri pe aici (cred) dar am in continuare aceleasi nelamuriri ca si inainte sa citesc,
    poate ma puteti ajuta voi.

    Problema mea: caut un kit care sa adere bine la plastic, sa fie usor de slefuit, sa se usuce repede (dar nu o cerinta obligatorie) dar cel mai important sa nu lucreze in timp.

    Am folosit la inceput revell apoi tamyia (diverse variante). Din ce am folosit pana acum cel de la revell mi se pare cel mai prost.

    Cel mai mult am lucrat cu Tamyia White Putty, la acesta imi place ca se usuca repede, poate fi slefuit dupa 2-3 ore daca e in strat gros si pus la caldura sau dupa 10-20 min daca e in strat subtire. Se slefuieste foarte fin insa pentru mine are o problema.
    Lucreaza in timp, contractie (daca ma exprim bine).
    Eu il folosesc sa umplu goluri si am patit ca a lucrat si dupa 2 saptamani. Azi finisezi, arata excelent, dupa 4-5 zile vezi ca trebuie sa completezi iarasi cu kit si sa o iei de la capat cu finisatul.

    Cunoaste careva o solutie?

    Multumesc.
  3. In topicul:ajutor diorama HO

    27 August 2009 - 10:26 AM

    Vezi postareatuzonix, la 1 Aug 2009, 01:45, a spus:

    Am fost azi sa vad macheta ... e dementziala ce sa mai zic...Merita vazuta. Era doar o tipa acolo si nu am avut cu cine vorbii dar cred ca anumite "secrete" nu le potzi afla de la ei. Tipa mi-a spus de un site www.lokomotiv.ro undede fapt m-am si inscris de cateva zile dar din pacare au devenit foarte ostili cand incercand sa raspund la un forum de vanzari-cumparari nu am stiut ca trebuie raspuns folosind tasta PM ... am raspuns normal si au tabarat pe mine.M-am simtzit lezat pt ca recunosc forumurile nu erau obiectul vietzii mele asa ca spre rusinea mea nu am stiut acel detaliu. Am avut intentzii bune dar s-au comportat de parca ma urcasem pe o diorama si as fi strivit o locomotiva de al lor... Din cate am intzeles il administreaza cei care au macheta de la Brasov asa ca dupa experientza asta nu prea mai imi vine sa le pun intrebari... Evident poate gresesc.
    Nu stiu de unde as putea face rost de programul de proiectat trasee si de un tutorial. Poate sti un site unde sunt deja trasee gata facute?
    Multzumesc pt sfaturi ca imi subt realmente utile si cred ca ma apuc de teste cu muntzi din hartie sa vad cum merge treaba. Voi incerca sa fac si copaci. Am gasit niste texturi de caramida pe net si ma gandeam sa developez poze sau sa le printez la imprimanta pt diverse ziduri. Ai incercat asa ceva sau ai mai auzit? Cumparasem in Ungaria acum 20 de ani ceva asemanator dar era si bazorelief. trebuie sa incesc.


    Salut,

    imi cer scuze pentru off-topic, insa nu pot permite sa induci publicul in eroare, pe scurt, daca ai fi citit regulamentul rubricii de la vanzari care iti sare in fata cand deschizi acea rubrica, scrie mare "regulament .. valabil atat pentru vanzatori cat si pentru clienti" ai fi aflat ca la acea rubrica nu sunt admise discutii, ele se fac prin mesaje private. Nu stiu sa fi tabarat cineva pe tine, in fine, ideea e ca mai intai ar trebui sa citim regulile si sa le respectam, nimic mai simplu.

    Acum revenind la intrebarile tale, ca si program de proiectat trasee poti folosi winrail (intri pe google si gasesti mai multe versiuni, 7, 8 si 9), pe site-ul piko.de il gasesti undeva unde e prezentat sistemul lor de sine, iar softul include si libraria lor de sine (programult este in mod trial, adica anumite facilitati sunt dezactivate, dar nu ai nevoie de ele pentru a proiecta un traseu).

    Tot pe forumul pe care il invinuiesti gasesti la rubrica de planuri nenumarate schite si informatii despre alte softuri de proiectat diorame, este necesara doar putina rabdare in a cauta si citi informatia deja prezenta.

    Toate cele bune!
  4. In topicul:Expozitie de machete, Cluj Napoca 2007

    24 April 2007 - 06:54 PM

    marhaba, la Apr 23 2007, 08:25 AM, a spus:

    Cuvintul de ordine: BUCURIE. Ca ne-am vazut in sfirsit, ca ne-am revazut cu unii, ca am admirat o gramada de machete (450-500 plus feroviarele). ...

    Nu mai putin de 565 exponate in total !!!
  5. In topicul:Expozitie de machete, Cluj Napoca 2007

    22 April 2007 - 10:59 AM

    Suburban, la Apr 21 2007, 10:28 PM, a spus:

    Mishto! Dar sectorul "Machete Romanesti" unde se afla?? :roll: M-am uitat cu atentie si nu am vazut nimic, eventual un T-34, care ar putea fi....dar nu cred.

    Salut,

    O diorama pe tema CFR este in lucru, asa ca machete romanesti vor fi prezente si acolo.

Prieteni

Comentarii

florinn nu are comentarii la profil inca.