Forum Machete,Modelism,Hobby: Krupp - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Krupp's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
46 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (15 postari)
Inregistrat la:
05-November 13
Vizualizari:
12971
Ultimul click:
Useril este offline Oct 22 2015 10:48 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Male Male

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://https://www.facebook.com/groups/promodelism/

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:REALITATE TEHNICA VERSUS IMPRESIE ARTISTICA

    17 May 2015 - 08:42 PM

    Ma tu sau esti cretin de-a dreptul sau esti bolnav, din doua una. Debitezi tot felul de prostii iar eu ma marginesc sa-ti spun sa incetezi, ca n-am chef sa-mi ridic lumea-n cap. Tu ma faci pe mine nesimtit, eu nu te fac inapoi asa cum ai fi meritat si dupa ce las tot rahatul asta sa se stinga tot TU vorbesti de atacuri la persoana??? Repet intrebarea: esti bolnav sau esti doar cretin? Inainte de a te inflama si da cu capul de pereti, sa stii ca cretinismul e o conditie medicala de care se pare ca suferi, nu e o jignire. Parerea mea este ca esti doar un dobitoc care nu prea stii pe ce lume traiesti (asta e deja o jignire - dar e doar 1-1). Te-ai obisnuit sa fii lasat sa debitezi tot felul de tampenii fara sa-ti spuna nimeni nimic , iar cand cineva te corecteaza sau iti spune sa termini cu prostiile, intelegi ca poti sa jignesti pe oricine oricand cu venele umflate in spatele tastaturii, ca apoi sa te dai tot tu ˝atacat la persoana˝. Pai mai ai mult pana sa devii o persoana mamelucule.

    Z, scuze ca n-o sa te pup si eu in cur pentru ca m-am lasat enervat de limbricul asta.
  2. In topicul:Panzer IV Ausf. H

    17 May 2015 - 03:38 PM

    Uite cum cred eu ca sta treaba, nu sunt vreun fel de specialist, e o parere personala, deci poate fi gresita sau nu:
    otelul din care erau facute tancurile din primele doua razbeluri nu era nicidecum vreun otel inalt aliat cu mari si savante protectii anticoroziune. Otel banal, pasibil de a rugini la cel mai mic contact cu apa sau aerul umed. Evident asta nu inseamna ca la prima ploaie se dezintegreza din cauza oxidarii, dar suficient cat sa se vada stratul superficial de rugina. Acest otel laminat (sau turnat pe alocuri) era acoperit in cel mai bun caz cu grund si apoi cu vopsea. Spun in cel mai bun caz pentru ca adeseori se vopsea peste metal fara a mai avea vreme, chef si bani de grunduit. Nu mai amintesc de perioada de sfarsit de razboi in care treburile nu mai stateau prea roz si se trimiteau tancuri in lupta vopsite ca vai de ele, date cu var, sau cu subansamble inlocuite, sudate, montate, fara a fi vopsite deloc. Ei bine aceste grunduri si vopsele, chiar daca probabil nu erau de genul celor cu care vopsesti gardul, am mari indoieli ca erau mult mai breze din punct de vedere al rezistentei mecanice. Nici nu ar fi avut de ce sa fie altfel in conditiile in care vopseaua servea la identificare si camuflare - nimeni nu se astepta ca un tanc sa reziste atata pana era doborat de rugina. Spun asta in special pentru ca (si aici o spun cu cea mai mare certitudine) am vazut fotografii in care vopseaua era sarita, scorojita, uzata pana la metal in portiuni in care uzura era ca sa zic asa blanda - de exemplu manere, muchii, etc care au ramas fara vopsea fiind supuse doar la frecari moderate de genul pasesc in mod repetat pe aceeasi portiune de muchie a turelei, sau folosesc acelasi maner si se duce vopseaua de pe el, dewchid / inchid capacul turelei si toata vopseaua de pe marginea capacului e sarita, etc. Si atunci ma intreb cum ar putea rezista vopseaua si grundul la adevaratele solicitari (contactul cu munitia fie ea si de infanterie, accidente si treceri prin ziduri, rape, santuri si alte nenorociri de care se mai frecau in lupta). De aceea personal cred ca in realitate erau suficient de multe motive de vopsea sarita / rugina decat ar parea la prima vedere. N-are rost sa mai vorbim despre praf, noroi, etc. In afara de asta, orice insemna aparatoare, accesoriu din tabla atarnat pe undeva, era imposibil sa nu aiba urme de rugina, datorita solicitarilor, datorita fixarilor defectuoase, jocurilor, etc etc La vibratiile care existau nu poate sa-mi spuna nimeni ca in secunda doi nu era cel putin un surub de aparatoare slabit, ceea ce inseama scurgere de rugina la prima ploaie.
    Dar ma rog, cum spuneam, e o parere personala, iar in ceea ce priveste reprezentarea acestor nenorociri pe machete, ma intereseaza mai mult cum, decat cat.
  3. In topicul:REALITATE TEHNICA VERSUS IMPRESIE ARTISTICA

    17 May 2015 - 03:01 PM

    Inteleg din tot ce spui tu, ca esti un baiat de treaba. Sigur, tu ai voie sa jignesti pe fata si in public pe cineva in timp ce tii lectii despre comportament si comunicare. Mai spui ca ai liceul si facultatea, dar dupa cum scrii nu s-ar zice ca ai terminat gimnaziul (atentie asta nu se pune la jigniri ci e o constatare verificabila cu ochiul liber) si nu ma refer la faptul ca tuturor ne mai scapa o litera, dar tu folosesti termeni pe care nu numai ca nu-i intelegi, dar nici macar nu stii cum se scriu (jignire de exemplu). De aceea nu m-am considerat jignit ci cel mult jicnit. Mai e si treaba cu ˝i˝-le cand si cum se folosesc s.a.m.d, dar nu suntem aici pe un forum de gramatica, desi ni se cere in regulament sa scriem corect.
    Una peste alta iti tot spun cu mare prietenie si tu tot nu intelegi: nu mai scrie decat cand esti foarte sigur pe tine si chiar si atunci mai consulta-te cu cineva. Altfel iti dai cu stangu-n dreptul cu fiecare postare in plus. Basca esti jignitor, basca esti off-topic de mult, si uite asa ma atragi si pe mine in ilegalitatile tale. Iar pe mine o sa ma dea afara pentru ca n-am 2000 de postari ca tine.
  4. In topicul:REALITATE TEHNICA VERSUS IMPRESIE ARTISTICA

    17 May 2015 - 02:33 PM

    Aha, iar tu cand ai o impresie, inseamna ca e si ceva de capul ei. Asa cum ai o impresie si despre modularea culorii si te simti obligat s-o bagi pe gat tuturor de parca e scrisa in Biblie. Tocmai asta incerc sa-ti spun - pastreaza impresiile doar pentru tine, nu mai da verdicte. De exemplu puteai spune ˝mi se pare mie mai Krupp, sau tu esti asa mai nesimtit˝. Altceva nu crezi? Sau ˝habar n-am ce-i aia o modulare de culoare , dar mie nu-mi place˝. Altfel suna decat verdictele tale :-)
    Apropo de modul in care dialoghezi cu altii si atitudinea fata de membri de care tu tot faci bravada, eu chiar daca as crede despre tine sau as avea impresia cum spui tu, ca esti un tembel ignorant si fudul, tot nu ti-as spune in public , asa cum ma faci tu nesimtit. Si atunci cine mai trebuie sa lucreze la atitudine, tu sau eu?
  5. In topicul:REALITATE TEHNICA VERSUS IMPRESIE ARTISTICA

    17 May 2015 - 02:15 PM

    Trebuie sa ai totusi un pic de sange in tine si sa recunosti ca ˝nesimtit˝ e o jignire (cu G). Pentru ca nu-ti taie nimeni capul :-), linisteste-te ca nu m-am suparat. Iar daca recitesti de cateva ori ce am scris, o sa vezi ca nu te-am jignit (tot cu G) ci doar ti-am atras atentia ca procedezi incorect si nefast pentru cei care vor sa afle informatii si sa invete.

    Mai ai prostul obicei sa tot reeditezi postarea si de aceea tot trebuie sa o reeditez si eu. Apropo de muzica, vezi ca exista formatii care canta doar cover-uri, daca stii ce-s alea. Mai mult decat onorabile si de mare succes. Nu vrei sa ma asculti - vorbeste numai atunci cand ai ceva de spus.

Prieteni

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    Krupp 

    18 May 2015 - 13:03
    Asa cum spui boierule .
    Uneori au nevoie sa li se aduca aminte unde e locul lor :-)
  2. Fotografie

    GRIZZLEA 

    18 May 2015 - 10:24
    Uneori, unele adevăruri trebuiesc subliniate...
    Cu orice preț, dacă este absolut asumat.
    Blănoasă binețe,
    De la Un Urs,
Pagina 1 din 1