Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
10 Mar 2010, 00:35
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 206 Age: 22 Inregistrat pe: 20-September 09 De la: Pitesti Membrul Nr.: 2335 |
Va salut din nou si doresc a va prezenta un avion mai "neobisnuit" in aria asta :) Este vorba de un "hidroavion" de la Revell.
Cautand niste indicatii si poze cu alte machete terminate, n-am dat decat de varianta "alba" PH-PDL (AeroService BV, Netherland 2008). Drept urmare am ales cea de-a doua inmatriculare, "galbena" HB-PQJ (Lake Geneva, Switzerland 2008) Este un kit de nivel 4 cu 102 piese de o calitate foarte buna. Bavuri foarte putine, ceva probleme la unele imbinari, mici ajustari pe ici pe colo. Macheta este intr-un stadiu de 95%, mai trebuie sa ii atasez doua antenute (din culee, intinse la cald), si niste "sfori" trase pe dedesupt. Si mai am o buba, daca aveti vreo idee de remediere: in ciuda greutatilor introduse in "plutitoare/flotoare" (scuzati traducerea dar chiar nu am idee cum sa-i spun), tot sta pe coada...in alta ordine de idei, nu ma deranjeaza ca o sa ii trag eventual o "tija" sa stea proptit Mi-am invatat lectia de la Mil-Hind, si nu mai am geamuri arse de superglue, am patit o mica gazare, dar a iesit in mare parte cu pasta de dinti. Foarte finele urme de vopsea ce s-au strecurat pe sub banda de mascare...au fost inevitabile in unele locuri. In rest vopseaua a iesit foarte frumos... un pic mai concentrata dar nu-i problema (indicatia era galben 95% + orange 5%), are o tenta usor mai portocalie decat decal-urile. Si pozele: Cutia si piesele ![]() Instructiunile (detaliate si usor de inteles) ![]() Cateva poze de pe parcursul lucrarii. Kitul este destul de detaliat, dar nu greu de asamblat, poze pe parcurs sunt putine. Motorul iar este detaliat, dar aici e greseala mea ca n-am facut poze cu el separat, elicea este mobila, este lipita de arbore, care e prins si se roteste liber prin blocul motor. ![]() Si 3 poze cu produsul 95% complet, scuzati calitatea, dar sunt facute acu pe seara. ![]() Numai bine ! Acest mesaj a fost editat de GGG: 10 Mar 2010, 00:36 -------------------- |
|
|
|
![]() |
10 Mar 2010, 18:58
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 418 Age: 18 Inregistrat pe: 29-April 08 De la: Deva Membrul Nr.: 1503 |
foarte frumos! Felicitari!
-------------------- |
|
|
|
11 Mar 2010, 10:16
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Postari: 6783 Age: N/A Inregistrat pe: 7-December 04 De la: Sebes -Alba Membrul Nr.: 19 |
Frumos si ingrijt lucrat. Dupa mine, ar mai trebui niste spalari (watering) pentru a evidenta detaliile.
-------------------- |
|
|
|
11 Mar 2010, 10:36
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1297 Age: N/A Inregistrat pe: 6-December 04 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 17 |
Salut,
Te felicit pentru lucrare dar si pentru subiectul inedit. Sunt de acord cu Zetu, ceva spalari, decolorari ar evidentia detaliile. Spor, Bill |
|
|
|
11 Mar 2010, 15:03
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 206 Age: 22 Inregistrat pe: 20-September 09 De la: Pitesti Membrul Nr.: 2335 |
Va multumesc baieti
Curand vor venii si spalarile, zilele astea sper sa-mi fac timp sa-i termin si detaliile de "sfori". Chiar ma gandeam sa ii fac o "uzura" ceva, sa nu para proaspat fabricat. -------------------- |
|
|
|
11 Mar 2010, 15:06
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 660 Age: 32 Inregistrat pe: 5-June 09 Membrul Nr.: 2148 |
![]() Uite un om care mai diversifica,diversitatea este buna,nu plafoneaza Bravo si felicitari pentru PIPER si pentru Mi-24 Spor la machetit G-Man -------------------- -AX-EL-
|
|
|
|
11 Mar 2010, 15:16
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 293 Age: 42 Inregistrat pe: 2-October 06 De la: ALBA IULIA Membrul Nr.: 336 |
Felicitari pentru executie.
|
|
|
|
19 Mar 2010, 17:09
Trimis la
|
|
Multumesc frumos axor si HIND
Iata si alte cateva poze cu avionul, inca n-am luat pigment sa fac wash-ul, pentru ca atunci cand era deschis n-aveam bani, si cand am zis sa trec, nu l-am gasit pe nene la magazin (vine si pleaca dupa cum are chef). ![]() ![]() Numai bine ! Acest mesaj a fost editat de GGG: 19 Mar 2010, 17:09 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
Topice similare
| Titlul Topicului | Raspunsuri | Deschise de: | Vizualizari | Ultima Postare | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
14 | setal | 694 | 22nd February 2010 - 11:45 Ultima postare de: tibi22 |
|||
![]() |
3 | ikarus | 236 | 20th December 2006 - 11:07 Ultima postare de: Z-mare |
|||
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 29th July 2010 - 22:03 |