) si vopsele Alclad si MM. Cum o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte, ma opresc aici cu descrierile.
 ) si vopsele Alclad si MM. Cum o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte, ma opresc aici cu descrierile.P.S. Scuze pentru calitatea pozelor....s-au incapatanat si n-au iesit cum am vrut eu...
Toate cele bune!

Postat 01 December 2013 - 10:01 PM
 ) si vopsele Alclad si MM. Cum o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte, ma opresc aici cu descrierile.

Postat 02 December 2013 - 09:17 AM

Postat 02 December 2013 - 09:40 AM

Aceasta postare a fost editata de livium: 02 December 2013 - 09:41 AM

Postat 02 December 2013 - 11:07 AM

Postat 02 December 2013 - 02:49 PM

Postat 02 December 2013 - 04:58 PM

! (ca dealtfel tot ce ai realizat pana acum
! (ca dealtfel tot ce ai realizat pana acum )
) .
. 

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 02 December 2013 - 04:58 PM

Postat 02 December 2013 - 06:39 PM
 buuuun! acum sa incerc sa raspund:
  buuuun! acum sa incerc sa raspund:  
  ) aerograful se curata cu nitrodiluant.
 ) aerograful se curata cu nitrodiluant. . Cat despre cablul de antena, din cate stiu eu, au existat modele cu acest cablu, pana cand in locul cablului au aparut alte doua antene secundare asezate ceva mai in spate fata de cea centrala. Inclusiv "Too Big and Too Heavy" a avut parte de o asemenea modificare.
  . Cat despre cablul de antena, din cate stiu eu, au existat modele cu acest cablu, pana cand in locul cablului au aparut alte doua antene secundare asezate ceva mai in spate fata de cea centrala. Inclusiv "Too Big and Too Heavy" a avut parte de o asemenea modificare.  si e drept ca am folosit grund pe care l-am slefuit pe alocuri si probabil l-am slefuit si prin zonele cu pricina. Ideea e ca aceste urme nu sunt foarte foarte vizibile, iar dintr-un anumit unghi nu se vad chiar deloc...nu sunt nici inestetice sau ceva de genul, dar mai bine sa nu fie acolo. Cat despre roti, e foarte buna sugestia si mereu se poate opera o mica modificare
  si e drept ca am folosit grund pe care l-am slefuit pe alocuri si probabil l-am slefuit si prin zonele cu pricina. Ideea e ca aceste urme nu sunt foarte foarte vizibile, iar dintr-un anumit unghi nu se vad chiar deloc...nu sunt nici inestetice sau ceva de genul, dar mai bine sa nu fie acolo. Cat despre roti, e foarte buna sugestia si mereu se poate opera o mica modificare   

Postat 03 December 2013 - 10:13 AM
 . In rest, ce sa zic, ing-urile sunt cit trebuie, nici prea prea, nici prea prea!
 . In rest, ce sa zic, ing-urile sunt cit trebuie, nici prea prea, nici prea prea!  
  .
  . 

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 03 December 2013 - 10:14 AM

Postat 03 December 2013 - 10:36 AM

sper insa in viitorul apropiat sa o iau si pe aia si o sa fie mai lesne de transportat ca la mine asta e marea problema.
  sper insa in viitorul apropiat sa o iau si pe aia si o sa fie mai lesne de transportat ca la mine asta e marea problema.