Pagina 1 din 1
Hilary, 1953. Cucerirea Everest-ului 54 mm metal
Postat 17 September 2006 - 11:01 PM
Superb lucrata, foarte ingrijit..fain in special chipul, tizul lui madam clinton ar fi mandru de ceea ce ai facut...Tenzing Norgay insa iar s-ar supara ca pe el nu-l face nimeni...
http://img.timeinc.net/time/time100/images...lary_norgay.jpg
e bine de apreciat si cum ti-a iesit zapada, din nou, dupa diorama cu fratele tau militar...
http://img.timeinc.net/time/time100/images...lary_norgay.jpg
e bine de apreciat si cum ti-a iesit zapada, din nou, dupa diorama cu fratele tau militar...
Aceasta postare a fost editata de toni: 17 September 2006 - 11:09 PM
Postat 17 September 2006 - 11:21 PM
Salut,
Felicitari. Superba lucrare.
(+)
Vopsirea fetei - superb
zapada de pe bocanc
drybrushing-ul general - subtil si extrem de realist
(-)
Furtunul si masca de cauciuc sunt prea lucioase (parca lacuite satinat ???)
La altitudinea aia in 5 minute ti-au degerat degetele, devin numai bune de amputat. Din pacate producatorii nu s-au gindit la asta.
Inca o data felicitari.
Christian
Felicitari. Superba lucrare.
(+)
Vopsirea fetei - superb
zapada de pe bocanc
drybrushing-ul general - subtil si extrem de realist
(-)
La altitudinea aia in 5 minute ti-au degerat degetele, devin numai bune de amputat. Din pacate producatorii nu s-au gindit la asta.
Inca o data felicitari.
Christian
Postat 18 September 2006 - 09:26 AM
Multumesc prieteni. Ma bucur inca o data ca va place.
La fiecare adincime intru cu o pensula mica cit pot si las putina vopsea acolo (ma refer la uleiuri). Vopseaua se blendeaza cu o pensula curata. Cu asta fac umbrele. Folosesc citeva nuante de culori, dar mai inchise decit culoare de baza a obiectului. Pentru lumina de data asta numai la zonele inalte se aplica o nuanta mai deschisa de culoare de baza. si se blendeaza tot cu o pensula curata. Aceasta metoda aplic peste tot, inclusiv si la fata.
Modelistii de figurine folosesc diferite metode. Metoda asta este preferata mea, nu ca iese frumos dar imi place sa ma joc cu uleiuri asa.
Cred ca am grabit sa fac pozele. Uleiuri de pe masca si furtun inca nu erau uscate bine.
Despre altitudine ai dreptate dar cred ca in poza asta el nu este inca a ajuns la virf. Cred ca asta ar fi fost raspunsul producatorului.. Totusi are si manusi in buzunarul de pe piept
Citeaza
Sunt foarte interesat cum ai procedat la vopsire si spalari
La fiecare adincime intru cu o pensula mica cit pot si las putina vopsea acolo (ma refer la uleiuri). Vopseaua se blendeaza cu o pensula curata. Cu asta fac umbrele. Folosesc citeva nuante de culori, dar mai inchise decit culoare de baza a obiectului. Pentru lumina de data asta numai la zonele inalte se aplica o nuanta mai deschisa de culoare de baza. si se blendeaza tot cu o pensula curata. Aceasta metoda aplic peste tot, inclusiv si la fata.
Modelistii de figurine folosesc diferite metode. Metoda asta este preferata mea, nu ca iese frumos dar imi place sa ma joc cu uleiuri asa.
Citeaza
Cred ca am grabit sa fac pozele. Uleiuri de pe masca si furtun inca nu erau uscate bine.
Despre altitudine ai dreptate dar cred ca in poza asta el nu este inca a ajuns la virf. Cred ca asta ar fi fost raspunsul producatorului.. Totusi are si manusi in buzunarul de pe piept
Postat 19 September 2006 - 12:05 PM
M-am tot uitat dar nu gasesc nimic - nimic de comentat , chiar pot spune ca H-ul tau are o cordelina mai solida.
Felicitari! Ramai ca la dentist, nu alta!
Felicitari! Ramai ca la dentist, nu alta!
Aceasta postare a fost editata de alexie: 19 September 2006 - 12:11 PM
Postat 20 September 2006 - 12:16 AM
O pata de culoare intr-un univers belicos. Mi-a placut foarte mult si acum probabil ca o sa visez ceva expeditii in loc de razboaie. Ce necaz imi e ca nu am timp sa mai lucrez si eu o d-asta mare.
Cat despre manusile de la piept, nu cred ca era indicat sa dea drumul la alpenstock ca sa-si puna manusile (decat daca stia sa stea ca musca pe perete)
Cat despre manusile de la piept, nu cred ca era indicat sa dea drumul la alpenstock ca sa-si puna manusile (decat daca stia sa stea ca musca pe perete)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1