Scopul meu este sa obtin ceva asemanator:

Nu vreau sa obtin EXACT masina asta, dar imi serveste ca o sursa de inspiratie.
Pentru a realiza transformarea, vreau sa ii aduc urmatoarele modificari:
* Sa mut roata de rezerva de la spate pe lateral-stanga.
* Sa ii montez un snorkel si un troliu, precum si niste bare de protectie (bull-bar) pe fata, eventual niste proiectoare, ca in poza urmatoare (e un vehicul civil, dar am vazut si la unele militare asa ceva)

Acestea vor trebui sa fie scratch-biulded
La interior
* Sa mut volanul de pe stanga pe dreapta (doar e o masina englezeasca, nu stiu ce a fost in mintea lor cand i-au pus volanul pe stanga

)
* Sa ii dau un aer mai spartan la interior, incercand ceva de genul:
Mai sunt si alte modificari mai in detaliu care trebuiesc facute.
Pe langa asta mai am si alte idei
* Pe acoperis sa ii montez o 'chestie' de aia de transport bagaje, si sa inghesui ceva cutii si canistre de benzina.
* Sa ii atasez o remorca, scratch-build, mai putin rotile (pot sa folosesc rotile de la o alta masina).
* Niste scuturi de tabla in partea din fata a masinii.
* Restul puteti sa veniti si voi cu idei
As dori sa lucrez putintel si la dedesubturi, pentru ca din cate vedeti si voi sunt bine facute dar din pacate sunt elemente parazite care strica poza (cum ar fii gaura de prindere pe baza de expunere) dar nu am gasit poze pe net cu un dedesubt pozat ca lumea, daca ma puteti ajuta voi aici v-as fii recunoscator
Am uitat cel mai important: masina va fii vopsita in oliv, la exterior, la interior ma gandesc la un gri foarte inchis cu oliv si argintiu (aluminiu). Pe dedesupt cred ca o sa folosesc un Gun Metal Metalizer de la Testors. Masina va fii NOUA fara uzura ca iesita din fabrica, deci nu va avea murdarie pe ea sau urme de gloante
Aceasta postare a fost editata de AdyAero: 06 October 2006 - 11:14 AM