Preambul: din prima era s-o comit, incepand topicul cu ochelarii care nu trebuie(la utilizarea PC-ului). Probabil din cauza ca nu am mai postat de demult.
 Sa revenim:
 Sa revenim:Primul meu kit Eduard-ian(daca era Edwardian, ziceam si io corect, asa...
 )  a fost un soc. Prea ca acasa, prea se potriveste totul, sau, ma rog, cu prea putine interventii gen chit, pile, smighele... Mie mi-a placut lucrul la kitul asta, cel putin.
)  a fost un soc. Prea ca acasa, prea se potriveste totul, sau, ma rog, cu prea putine interventii gen chit, pile, smighele... Mie mi-a placut lucrul la kitul asta, cel putin.Ah, da! Era sa uit! E la @mamutel, la "birou", daruit cu drag, pentru ca m-a zburat in simulator, anul trecut.

Poze:

Aceasta postare a fost editata de zachs: 19 July 2019 - 05:40 PM

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus

Nu, nu sunt!
 Nu, nu sunt!

: 21 de euro la 1:72, 35 de euro la 1:48, 45 de euro la 1:32. Comision PayPal 10.88 euro
: 21 de euro la 1:72, 35 de euro la 1:48, 45 de euro la 1:32. Comision PayPal 10.88 euro , transport pana la Suceava 4 euro. Adica am dat mai mult de jumatate din valoarea foii cu decaluri pe comisioane si transport. Platit inainte cu emotiile de rigoare.
, transport pana la Suceava 4 euro. Adica am dat mai mult de jumatate din valoarea foii cu decaluri pe comisioane si transport. Platit inainte cu emotiile de rigoare.