Podeaua este tot din bagheta de brad, peste care am aplicat bete de la inghetata, taiate in doua pe lungime. Geamurile de la ferestre sunt din folie transparenta pentru retroproiector. Aceeasi folie am folosit-o si la felinare.
Resturile de caramida sunt nisip absorbant pt. pisici (nefolosit); zapada este bicarbonat de sodiu. Posterul, numarul si placuta cu strada sunt din kit. Postamentul este polistiren extrudat, trotuarul Polifoam.
Soldatii sunt Dragon, Winter Combat. Singurele imbunatatiri sunt curelele de la arme, realizate din foita de Pb si catarame din sarma de Cu. Soldatul care reincarca are arma modificata incat sa fie cu inchizatorul in spate si tine in mana un nou incarcator (cartuse de la o banda de mitraliera). Celui care sta in genunchi I-am schimbat arma cu una cu luneta, de la alt set Dragon.
Cat priveste tancul, acesta este un Pz. III, de la Zvezda (tot dl. Pavel), modificari doar la decaluri, care sunt Tamiya. L-am vopsit Panzergrey, apoi am aplicat un strat de creta diluata cu apa; dupa uscare am indeparat creta pentru a simula uzura. Am aplicat un strat de lac fixativ si apoi am mai facut un wash cu siena arsa.
Restul de fotografii le gasiti la galerie
russia winter
Aceasta postare a fost editata de panzerseba: 07 August 2005 - 04:01 PM