Sa incepem cu inceputul:
M-am apucat in primul rand, de trenul de rulare-uraciunea uraciunilor
 .Senilele,pe langa ca sunt incorecte ca reprezentare,sunt complet stirbe pe interior-se pare ca le-au picat dintii
 .Senilele,pe langa ca sunt incorecte ca reprezentare,sunt complet stirbe pe interior-se pare ca le-au picat dintii   .Galetii-care trebuiau sa fie dubli-sunt intr-o bucata si destul de badarani-au avut nevoie de un mic sant[care in final s-a acoperit de pigmenti]
 .Galetii-care trebuiau sa fie dubli-sunt intr-o bucata si destul de badarani-au avut nevoie de un mic sant[care in final s-a acoperit de pigmenti]  .Roata tractoare[dintata] avea incorectul nr de 18 dinti...am "scos" 9 dintre ei -ca un bun stomatolog.
 .Roata tractoare[dintata] avea incorectul nr de 18 dinti...am "scos" 9 dintre ei -ca un bun stomatolog.  Roata intinzatoare[ultima spate] era prea apropiata de galeti,asa ca am mutat-o cu 5 mm mai in spate.All in all,cam asta ar fi despre trenul de rulare,totul remediabil,mai putin senilele-care se pot si astea "masca" intr-o diorama.
 Roata intinzatoare[ultima spate] era prea apropiata de galeti,asa ca am mutat-o cu 5 mm mai in spate.All in all,cam asta ar fi despre trenul de rulare,totul remediabil,mai putin senilele-care se pot si astea "masca" intr-o diorama.  .
 .Cutia blindata este reprezentata destul de frumos[fara prea multe piese],cu optiunea de a lasa toate trapele deschise-ceea ce mi-a placut mie cel mai mult la acest kit.Totodata ti se da si ce sa bagi in acele trape
 ...3 figurine absolut superbe,una intreaga si 2 busturi.Cablurile de remorcare sunt destul de uratele asa ca le-am inlocuit capetele cu unele de la Dragon.Am mai adaugat si o mitraliera in spatele cutiei blindate...si cam atat, deoarece-cireasa de pe tort-la o comparatie cu un kit Dragon [care il am in lucru in paralelel],am observat ca este cu 5 mm mai scurt ,lucru care il face mai aproape de scara 1/76 decat de 1/72-o "chestie" pe care sincer eu nu ma pricep cum s-ar putea remedia sau "masca".
 ...3 figurine absolut superbe,una intreaga si 2 busturi.Cablurile de remorcare sunt destul de uratele asa ca le-am inlocuit capetele cu unele de la Dragon.Am mai adaugat si o mitraliera in spatele cutiei blindate...si cam atat, deoarece-cireasa de pe tort-la o comparatie cu un kit Dragon [care il am in lucru in paralelel],am observat ca este cu 5 mm mai scurt ,lucru care il face mai aproape de scara 1/76 decat de 1/72-o "chestie" pe care sincer eu nu ma pricep cum s-ar putea remedia sau "masca".In sfarsit,cum zicea si fratele Marhaba,o poza face cat o mie de cuvinte...
Wittich front,Germania 1945....

Pareri,va rog....

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus