Dupa ce am petrecut ceva timp cautand alternative locale la Future, am inceput sa caut solutii in Marea Britanie, si sa verific si distribuitorii acestora. In cele din urma, am gasit o firma care are distribuitor si in Romania, acestia comercializeaza un produs numit Astonish Non-slip Wood Floor Finish (se scrie despre el in
The Complete Future), i-am contactat la mailul sugerat de ei, si dupa aproximativ 2 zile au revenit cu un raspuns (eu deja imi pierdusem orice speranta), indicandu-mi o adresa de mail al unui distribuitor din Bucuresti (spre fericirea mea). Am contactat persoana respectiva, mi-a raspuns a doua zi (si in weekend, ce promptitudine), astazi persoana revenind cu un telefon pentru a-mi trimite o sticla din licoarea mai sus precizata.
Despre Astonish-ul acesta, vine in sticle de 500 ml, costa 3-4€ aparent (unii britanici spun ca se gaseste si la 1-2 lire la ei - un pret nu am inca, persoana contactata mi-a trimis ca "mostra" sticla respectiva, astfel nu va pot da un pret exact in acest moment), e albicios, insa dupa uscare lasa un strat transparent, si diferenta fata de Future, este ca nu se dizolva in "sine" (daca introduci o piesa care a fost deja tratata cu solutia aceasta, nu va dizolva stratul anterior), daca doriti sa scapati de stratul/straturile anterioare, folositi o solutie de curatat pe baza de amoniac.
Miercuri cel tarziu ar trebui sa primesc sticluta, o sa va tin la curent.
Cam asa ar trebui sa arate: