Forum Machete,Modelism,Hobby: bog_ldx - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

bog_ldx's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
364 (0.07 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (169 postari)
Inregistrat la:
20-November 09
Vizualizari:
23875
Ultimul click:
Useril este offline Feb 16 2021 09:13 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
43 ani
Data nasterii
Iunie 7, 1980
Gender:
Male Male
Location:
Timisoara

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Intrebare Me 410

    04 December 2018 - 11:02 PM

    Salutare!

    Am o nelamurire, poate reusiti voi sa ma luminati. Acu ceva vreme am achzitionat kit-ul asta de pe ebay, dar abia acum cateva zile am observat ca ceva piese transparente nu prea sunt transparente, sunt destul de opace. Asa ca am scris un mail la Meng sa-i intreb daca e posibil sa fie inlocuite si mi s-a spus ca totul e magnific si minunat pentru ca asa ar trebui sa fie.
    Atasez pozele cu piesele in cauza, e vorba de piesele K6 si K7 din instructiuni

    Fisier atasat  20181204_201643.jpg (367.71K)
    Numar de descarcari: 233 Fisier atasat  20181202_213719.jpg (252.27K)
    Numar de descarcari: 251



    Fisier atasat  20181202_213533.jpg (259.51K)
    Numar de descarcari: 222 Fisier atasat  20181202_213709.jpg (230.19K)
    Numar de descarcari: 233


    Precizez ca nu e e vorba decat de cele doua, restul pieselor de pe culee arata foarte bine, de asta nici nu le-am prins in poza. Din ce am reusit sa gasesc pe net prima editie a lui Me 410 lansata de Meng in varianta B-2/U4 piesele cu probleme la mine pare sa nu fie opace deloc. Ar exista un motiv pentru care B-2/U2/R4 sa aiba lateralele de pe stanga in ceata sau astia de la Meng vorbesc tampenii?
  2. Cumpar Tamiya 1/48 Mosquito NF Mk.XIII/Mk.XVII

    23 November 2018 - 12:01 PM

    Salutare!
    Cum spune si titlul ma intereseaza sa cumpar kitul Tamiya 61075 1/48 Mosquito NF Mk.XIII/Mk.XVII.

    Nu ma deranjeaza daca are piesele desprinse de pe culei atat timp cat e complet. Daca il are cineva nefacut si e dispus sa se desparta de el astept oferte.
  3. Revell 1/48 Spirit of St. Louis

    22 September 2018 - 12:25 PM

    Salutare!
    Am reusit in sfarsit sa termin si eu ceva anul asta. E o macheta fara prea mari pretentii dar care m-a muncit cateva luni bune. Mi-a venit ideea sa o fac dupa ce am primit de la fratele meu aparatul radio din poze.
    Initial trebuia sa fie o constructie rapida dar am reusit sa-l intind pe cateva luni bune, aproape un an. Am incercat sa aduc si cateva modificari fata de ce era in cutie, mai mult fortat de imprejurari. Decalul care replica tabloul de bord era inutilizabil, practic doar un oval gri, intrumentele abia se distingeau asa ca am improvizat. Pentru rame am folosit un set de la Airscale iar intrumentele sunt decaluri din cutia cu surplusuri. Nu e o replica foarte exacta, nici nu am folosit intrumentele potrivite, am cautat doar sa se potriveasca ca dimensiuni si sa para cat de cat real prin usa deschisa. Apoi cand am aplicat decalurile pe capota am reusit sa deteriorez unul dintre ele si ca sa ascund asta am folosit si decalurile cu steagurile tarilor vizitate dupa ce Lindbergh si avionul au devenit celebri. Dar cum steagurile au fost vopsite in timpul sau dupa turul de adio in SUA si America Latina a trebuis sa adaug si tuburile de pe burta care au fost montate tot cam atunci, asa ca le-am bricolat dintr-un tub de plastic.
    Iata cateva poze:
  4. Spitfire Mk.Vb

    26 September 2017 - 03:38 PM

    Salutare!
    Dupa chinul cu Avia B.534 am hotarat sa incep ceva mai usor asa ca l-am scos pe asta din stiva. E in kit binecunoscut care a facut furore la vremea lui dar care are cateva problem legate de acuratete. Nu l-am suprapus peste planuri sa vad cat e de grav, dar cred ca seamana destul de mult cu un Spitfire asa ca il las asa. Pentru detaliere folosesc in set pentru cabina Aires, esapamente Quickboost si tevile pt tunurile Hispano de la Master. Mai am si roti Eduard Brassin dar sunt pentru kitul Airfix si at trebui sa fac ceva modificari sa se potriveasca la al meu asa ca nu sunt sigur ca le voi folosi.
    Am vopsit scaunul, tabloul de bord si panourile laterale la care am slefuit la greu, si piesele de rasina si piesele din kit. Asa arata pana acum:
  5. Avia B.534 IV.serie

    03 September 2017 - 08:38 PM

    Salutari tuturor!
    Cu chin cu vai am reusit sa mai termin unul. Asa cum spune si titlul e vorba de Avia B.534 de la Eduard scara 1/48. Kitul destul de bunicel, editia Profipack, asa ca vine cu masti si un set de PE. Piesele se potrivesc bine dar e mai complex decat pare la prima vedere, cel putin mie asa mi s-a parut, mi-a dat destul de mult de furca. E adevarat ca nici eu nu am asa de multe terminate la activ asa ca poate m-am cam hazardat apucandu-ma de el. Am folosit acrilice de la Mr Hobby, nu sunt sigur cat e de corecta varianta de khaki, nici cei de la nu sunt prea consecventi. La editiile mai vechi spun ca e Khaki Green H80 dar la editiile mai recente au schimbat cu Khaki H81 care e mult mai deschis. In prima faza am folosit H80 asa cum aparea in instructiuni dar dupa aplicare mi s-a parut mult prea inchis asa ca am refacut cu H81. Nu stiu cat e de corect, oricum e mai apropiat de ce am vazut ca au folosit si altii. La hobane m-am chinuit cel mai mult. Am folosit fir elastic Uschi lipit cu cianoacrilat. La cateva dintre ele am avut cateva zeci de incercari, am si distrus piesele din PE de la baza montatilor pe care trebuiau atasate hobanele. Am luat legatura cu serviciul clienti de la Eduard si mi-au trimis gratuit o coala PE noua. E a doua oara cand am apelat la ei, mai demult am crapat o cupola de P-39 si tot ca si acum, mi-au trimis alta. Din punctul asta de vedere Eduard chiar e o companie cu servicii excelente.
    Urmeaza pozele, sper sa va placa.

Prieteni

bog_ldx nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

bog_ldx nu are comentarii la profil inca.