Forum Machete,Modelism,Hobby: dany - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

dany's Profile User Rating: ****-

Grup:
Members
Postari:
4429 (0.76 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (1862 postari)
Inregistrat la:
24-November 06
Vizualizari:
26554
Ultimul click:
Useril este offline Dec 05 2022 06:14 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

 1. In topicul:De pe net, decembrie 2022

  03 December 2022 - 07:34 PM

  Citeaza

  au făcut închisoare grea la comuniști bunicii mei,

  Imi pare rau pentru bunicii tai .

  Si bunicul din partea tatalui a avut mult de patimit din cauza lor . Inainte de WW1 erau tzarani foarte saraci , dar odata cu reformele regale de dupa razboi a putut sa studieze si sa devina profesor .In perioada interbelica profesorii si preotii erau baza unui sat .
  Dupa razboi , desi decorat , avansat si ranit pe front in Ungaria , dat fiind faptul ca nu avea origine sanatoasa , au avut foarte mult de suferit . Nu mai intru detalii ... sti , de la saracie lucie la neputinta de a-si trimite copii la studii , foamete , etc . ... tot meniul , mai putin inchisoarea . L-au inchis pe varul sau fratele lui in schimb La Canal .

  Bunicul din partea mamei , la fel dupa ambele campanii , fiind un vanator si pescar piceput au tinut impreuna cu un prieten maghiar doua strazi cu mancare , fiindca rusii duceau o campanie de supunere prin infometare ( ca prin Ucraina sau Moldova sau Berlin.. etc.) , asta dupa ce luasera tot din tzara . Imi povestea mama cum portionau vanatul in functie de famiile cu copii sau batrani , etc.

  Tatal si bunicul verilor mei primari au fost rusi , fugiti de prin Transnistria de comunisti . Ne intelegem extraordinar de bine cu ei .

  Eu le urasc politica , nu oamenii in general .

  -------------------------------------


  ARO pentru export: 244 de Canada | 241 cu care Erich Honecker ieșea la vânătoare

  https://www.youtube....h?v=sMf_sBGUmfA
 2. In topicul:De pe net, decembrie 2022

  03 December 2022 - 11:49 AM

  Citeaza

  constat ...incompatibil

  Bogy zI mersi ca inca nu-ti constata altii criteriile de compatibilitate ... daca iti aduci aminte de listele cu indezirabili care trebuiau lichidati alde lui dracnea ,sau simioanca .... altfel mari patrioti nationale care probabil au invatat istoria si dragostea de neam in timp ce furau mancarea copiilor din orfelinate sau scuipandu-se pe stadioane ,Unii itragandu-se si din vechi tortionari veniti cu tancurile rusesti . .
  ... De asta iti spuneam ,daca ajung alde de aia la putere , cred ca , Transilvania ,+ Maramu si Banatul sint pa , . Nu aveti decat sa va dati voi la gioale si sa va stalciti spinarile cu avant patriotic nationalisti ,traco dacic ,independent , familial - traditional si restul amagirilor acelea ,pana vin rusii ,iara , sa va adune pe faras si sa va transforme in saracia aceea de no man's land iinchipuita de Ecaterina a ll-a , . ..
 3. In topicul:De pe net, decembrie 2022

  03 December 2022 - 03:39 AM

  live  https://www.youtube....h?v=WjfsANcgJAg
 4. In topicul:De pe net, decembrie 2022

  03 December 2022 - 01:41 AM

  Citeaza

  Da, si noi vom deveni Rusia,

  Daca doriti asa , eu ce poci face :pardon: decat sa va doresc succes . ... Pentru ca mie , in acest caz ,nu-mi displace nici vechiul tricolor transilvanean , albastru-rosu-galben dispus pe orizontala , pe cand eram provincie de sine-stătătoare ... atata timp cat ramanem in cadrul NATO si UE .

  Citeaza

  Ia-o p'asta moșule:


  In Ardeal ,statistica zice ca ( deocamdata)este una din cele mai mari rate de increde in UE,(si NATO), dinainte inca de razboi , ... si io "tzin" cu statistica ,asa ca " mosule " n-ai pe cine sa convingi :-D

  De asta le e frica si-ti creaza inamici imaginari . Ba europenii , ba magiarimea , zici ca am fi in vremea cucuvelei iliesciene
  (... )"Cu toate acestea, ideea reformei este respinsă de PSD și PNL, mai ales la nivel local, dat fiind că o astfel de modificare ar duce la dispariția unor puternici baroni locali, dar și a sute de consilieri locali și județeni".(...)
  Cad oligarhi locali , daca trece reforma .


  > Am pu linkul acela preventiv , fiindca s-ar putea "coace" de o destabilizare din acea directie poate si pentru a abate atentia de la Moldova ...


  ------------------------
  Aztazi va fi revelat noul bombardier american  https://www.youtube....h?v=8iLVrNJdfLM
 5. In topicul:De pe net, decembrie 2022

  02 December 2022 - 01:53 PM

  Judecata de Joi, cu Cristian Tudor Popescu: Transilvania e Ucraina


  https://www.youtube....h?v=IX7jlQ_-HFA

Prieteni

dany nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

dany nu are comentarii la profil inca.