Forum Machete,Modelism,Hobby: dany - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

dany's Profile User Rating: ****-

Grup:
Members
Postari:
4781 (0.75 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (2082 postari)
Inregistrat la:
24-November 06
Vizualizari:
30358
Ultimul click:
Useril este offline Apr 05 2024 11:44 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. SARBATORI FERICITE !

    24 December 2023 - 09:28 PM

    Sarbatori Fericite Tuturor ! :friends:
  2. Caut LA-5 Fighter Italeri No. 135

    03 October 2023 - 04:18 PM

    Salut baieti .
    Caut un model ce mi-a placut mult ... acum multi ani . Este vorba de acel batran LA 5 produs de Italeri de prin 1980 .
    Imi aduc aminte cand l-am vazut prima data , la magazinul Central din CJ , odata cu aparitia primelor kituri vestice , dupa Revolutie . L-am ochit de departe ca un vanator german , dar pe cat ma apropiam imi dadeam seama ca era ceva diferit si nu FW 190 , pe care il stiam deja . Mi sa parut atat de inedit cand am descoperit ca era un vanator rusesc capturat , fiindca pana atunci aflasem vag din carti ca ar fi existat astfel de istorii . Am fost fascinat .




    Odata cu redescoperirea pasiunii pt. modele vechi mi-am adus aminte de kitul acesta si cat de mult mi-a placut ... si as dori sa mai fac unul , insa de aceasta data in camuflajul si interpretarea gresita . Adica asa cum era indicat de boxart sau prospectul de pe spatele cutiei . De " colectie " . ^_^ ,cum ar veni .

    Tin minte ca cineva a oferit la vanzare aici pe forum acest kit ,nu foarte demult , dar nu mai stiu cine sau daca sa cumparat intre timp .

    ------------------
    De aceea rugamintea mea este daca cineva are acest kit si doreste sa-l vanda , as dori sa-l cumpar .... Poate fi si plasticul Zvezda sau Revell , etc. ....dar marcajele , adica decalurile --- germane ---- originale ( cele rusesti imi sint indiferente , fiindca eu vreau sa-l reprezint pe cel capturat ,german ) .

    De asemenea sint dispus sa cumpar doar decalurile kitului Italeri .

    Nu stiu exact ce pret ar avea modelul cu totul , adica cel original , Italeri . Undeva pe la 40 lei +/- ?
    Daca modelul este inceput sau deteriorat voi fi nevoit sa cer un pret mai mic , dar in principal ma intereseaza decalurile sa fie ok ... .

    Multumesc pentru atentie baieti si spor la modeleala !

    Ps . Am uitat sa precizez ca sint din CJ , dar suport eu taxele postale , cu Posta Romana . Prefer ca plata sa fie ramburs sau cont .
  3. Caut 1/72 Italeri 1128 FW 190 D-9

    06 February 2023 - 09:44 PM

    Salut baieti !
    Dupa cum spune titlul , caut sa cumpar batranelul Fw 190 D9 Italeri la 1/72 ( ... fiindca nu am niciunul in colectie ,nu-l prea mai gasesc prin magazine. si as dori sa lucrez unul ) . https://www.super-ho...FW-190-D-9.html


    E buna oricare editie chiar si Bilek ... Poate fi chiar si putin inceput sau cu piesele desprinse de pe culee , dar sa fie complet si fara modificari sau interventii ,corecturi ,accidentari ori vopsit etc . .

    Precizez ca eu sint din Cluj , insa suport integral transportul , cu Posta Romana , in caz ca oferta este din alt oras . Prefer ramburs .


    Nu stiu exact cat sa cer ... Ma gandesc spre 25-30- 35 -40 de lei in functie de editie sau stare .

    Daca este cumva Italeri ita1312 , deci editia cu multe variante de vopsire (link https://www.super-ho...-9-2039041.html ) , m-ar interesa cel mai mult decalul cu 4 galben si trifoi ,Werner-Merz https://www.asisbiz....rg-1944-01.html

    Multumesc mult pentru interes .
    :-)
  4. Locul lui Dany

    11 February 2021 - 03:33 PM

    Saluti :friends:

    Fiind pasionat in aceeasi masura si de vehicole si blindiate , pe langa avioane , mi-am deschis si la acest capitol un Topic ,unde imi voi prezenta modelele mai vechi sau mai noi , dar in aceeasi masura de dragi . ^_^


    . Tehnica este similara cu cea de la avioane . Toate modelele sint vopsite cu pensula , vopsele de ulei , diferenta constand in utilizarea unor pigmenti ( pana acum AGAMA ) pentru simularea a prafului , noroiului , etc.
    Scara 1/72 , fiind preferata mea , la fel ca la avioane .

    Sper sa va placa modelusele mele , iar daca aveti intrebari , va raspund cu drag . ^_^


    Panther A Italeri
    Batranel , dar inca are destule calitati . Este modelul pe care-l incepusem demult pentru un "grup build " , aici finalizat . Am incercat sa simulez si ceva urme ale unui fost camuflaj de iarna , sters. http://www.cartula.r...post__p__199491
  5. Locul lui Dany

    19 June 2020 - 05:51 AM

    Salutare , folks . ^_^
    Mi-am facut si eu un coltzisor unde imi voi expune lucrarile recente .
    Pozele sint mai degraba informative ( portofoliu), nefiind un fotograf prea bun .Cer scuze .

    Tehnica de lucru este neconventionala si poate acum desueta , dar imi place , fiind facila si accesibila .
    . Toate modelele sint vopsite cu pensula . In mare vopsesc modelul intr-o culoare de baza -- email-- diluata ce are rol de grund , iar dupa ce se usuca bine vin cu vopsele de ulei de pictura .

    Scopul este deasemenea necomun , fiind interesat mai degraba de a aduce un tribut unor modele din trecut pe care le-am construit sau am dorit sa le construiesc . Din acest motiv , desi imi face placere sa ma documentez cat mai bine, anumite modele prezinta diverse inexactitati sau omisiuni coloristice intentionate , in functie de influenta unor scheme de culoare sau a unor imagini din trecut . Totodata ,anumite modele sint construite direct din cutie , fara corectii de forme sau detalii .

    Sper sa va placa machetusele mele , iar daca doriti detalii , ofer cu drag .

    Scara mea de lucru preferata este 1/72 ; unde apar exceptii am sa precizez .



    .

Prieteni

dany nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

dany nu are comentarii la profil inca.