Forum Machete,Modelism,Hobby: oleg - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

oleg's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
74 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (27 postari)
Inregistrat la:
12-January 05
Vizualizari:
4348
Ultimul click:
Useril este offline Oct 25 2010 11:10 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Honda RC211v'03

    04 July 2010 - 11:14 AM

    Aproape gata. Am lipit decalurile, am dat cu lac lucios si am lustruit cu hirtie abraziva si compound. Problemele toate au fost anume la aceasta faza, nu am experienta cu intiderea decalurilor pe suprafete reliefate mari, pe alocuri mi-a crapat decalul in alte parti am scapat buline cu aier. Acelasi lucru la straturile de lac, cred ca am dat la presine prea inalta si din aceasta cauza mi sa primit suprafata cam neuniforma, din fericirea am reusit sa fixez aceasta cu hirtie abraziva si compound. Dupa lac insa acolo unde sub decal ramasese aier a sarit decalul. Am sa scriu un topic separat cu problemele care le-am avut. Acestea sunt pozele machetei la 99% gata. Am sa incerc sa fac niste fotografii la o lumina mai buna si din alte unghiuri. Cam atit la aceasta macheta, a ramas sa fixez unele erori, dar in rest, pot sa zic ca e gata.


    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata
  2. In topicul:Honda RC211v'03

    02 July 2010 - 05:05 PM

    La aplicarea decalului numaidecit sa folosest solutiile microset si microsol, sau alte solutii pentru decaluri.

    Da vopselele sunt de la hiro. Eu sunt in UK, si pe mine m-a costat livrarea putin, nu stiu cit ar costa spre romania cu atit mai mult ca posibil ele nu vor merge cu avionul, insa aceasta trebuie de intrebat la magazin. Setul de culori (2 in el) m-a costat 5.5 lire, ce e cred ca undeva 6-7 euro, insa vopsea cred ca este suficienta pentru 3-4 machete cred asa ca as recomana sa lucrezi la 2 machete de aceiasi culoare (sau sa gasesti un coleg cu care ai imparti vopseaua).

    Iata de exemplu eu acum am inceput 2 Nissan Nismo numai din cauza ca am vopsea multa :), plus ar mai fi un beneficiu din cauza ca se primeste ca experimentezi pe una :) si a doua va iesi mai frumoasa, alfel s-ar fi uitat tehnicile.
  3. In topicul:Honda RC211v'03

    02 July 2010 - 02:27 PM

    Fibra de carbone nu e din kit. Tamiya abia acum a inceput sa suplimenteze fibra in kit, si nu la toate machetele, din pacate. Am folosit 2 seturi de decal pentru fibra, ceia pe aripa din spate e de la microscale, ceva mai ieftin si respectiv nu prea incintat de cum se aplica, in schimb cealalta (nu stiu cum sa ii zic pe ce parte am pus-o ca nu sunt familiar chiar cu constructia motocicletei :) ) este de la scale motosport se intinde bine, nu crapa, cu alte cuvinte m-a impresionat.

    vopseaua luceste de la sine, inca nu am aplicat stratul de lac, dupa decaluri vine si lacul, si lustruirea. Inca odata mentionez ca Zero fac vopsele super faine, pretul e rezonabil de asemenea, luind un set pentru o macheta poti vopsi 3-4 la scara 12.
  4. In topicul:Honda RC211v'03

    02 July 2010 - 12:27 AM

    Aztekul deja il manuiesc binisor. Mi-a fost cam greu, prea multe duze si prea multe ginduri care si cum sa folosesc. Apoi pina mi-am dat seama ca trebuie sa ajustez la diferite presiuni pentru fiecare duza si pentru diferit lucru mi-a mai luat ceva timp. Oricum nu cred ca stiu sa il folosesc la max, dar cel putin imi merge.

    Ceia ce m-ar deranja e ca s-ar uza rapid duzele din plastic si ar putea sa inceapa sa sufle strimb. Nu l-am folosit inca la ceva lucruri marunte, am lucrat cu el mai mult la suprafete mari de acoperire.

    In continuare mai atasez ceva imagine cu progresul lucrului, am incercat sa le fac afra dar nu cred ca mi-au reusit, am lipit fibra de carbon si unele decaluri deja pe placile care atirna pe moto.

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata
  5. In topicul:Honda RC211v'03

    01 July 2010 - 12:41 AM

    inca citeva poze, cu majoritatea detaliilor atasate, inca nu sunt vopsite dar le-am atirnat din curiozitate

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata


    vopsirea carcasei

    Primul strat e un metailc argintiu, din setul zero paints.

    Imagine postata

    Imagine postata


    stratul de metalic albastrui transparent:
    Imagine postata

    inca un set de poze din diferite unghiuri:
    Imagine postata

    Imagine postata

Prieteni

oleg nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

oleg nu are comentarii la profil inca.