Forum Machete,Modelism,Hobby: oleg - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

oleg's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
74 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (27 postari)
Inregistrat la:
12-January 05
Vizualizari:
4347
Ultimul click:
Useril este offline Oct 25 2010 11:10 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. F/A-18F super hornet

    22 October 2010 - 10:27 PM

    O macheta procurata cu ghinion, sper ca constructia sa fie fara. Ghinionul consta in aceia ca l-am la reducere din un magazin din londra, m-am uitat rapid in cutie si bucuros ca am luat un hasegawa la pret bun ma pornisem spre casa. Cind am ajuns acasa am desfacut cutia, cind colo, nu erau decalurile, plus ca era o macheta de stofa mai veche. Am procurat un set de decaluri, care desigur sunt mai scumpe de 2 ori ca macheta si am cumparat si niste photoetch de la eduard pentru el.

    E prima data cind folosesc photoetch, si cred ca e si prima data cind fac un jet, cum a fost si prima data cu motocicleta. Pozele pe care le-am facut nu sunt asa de calitative, sper sa ma prinda ziua odata acasa sa pot sa fac ceva mai calitativ.

    Progresul la cockpit:

    mi sa parut destul de simplu de lucrat cu photoetch si desigur rezultatul e superb

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata


    Imagine postata

    Imagine postata
  2. Honda RC211v'03

    29 June 2010 - 12:40 AM

    De mult timp nu am mai postat nimic pe aici, din pacate nu prea am avut timp. Sau schimbat multe in ultimul timp in viata mea :). Daca initial lucram la avioane si blindate nu stiu ce m-a apucat sa incerc ceva de genul auto/moto. E cu totul alt curent si e nevoie de cu totul alt set de tehnici. Pe parcursul constructiei acestei motociclete am facut citeva poze, unele mai reusite altele mai putin.

    Las pozele sa vorbeasca de la sine

    aceasta e imaginea de pe cutie:

    Imagine postata

    am decupat detaliile de pe rame, grupat si vopsite cu premier de de la Zero Paint, ei produc vopsele special pentru auto si moto
    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    De obicei metalicele trebuiesc sa fie puse pe negru, deci dupa stratul de ground vine un strat de negru, motorul este deja dat si cu natural steel.

    Iinca un set de fotografii:

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    motorul in etapa finala:

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata
  3. Ferrari F 642

    18 August 2008 - 07:08 PM

    Este ceva timp de cind nu am mai postat pe forum. Dar viata a luat o intorcatura destul de brusca: m-am casatorit, mi sa nascut fetita, am plecat din tara, mi sa nascut baiatul si cu toate acestea am mai gasit si frumutsetea automobilelor in scara :). Mi-au cazut tronc supercarurile superbike-urile si bolizii f1. Pot explica aceasta prin faptul ca eram destul de departe de avioanele si tancurile mele si mergind prin magazine am aruncat cu privirea si asupra acestei ramuri a machetismului, e total diferita dar e si la fel de captivanta ca si machetele militare.

    In acest topic o sa postez ceva imagini care afiseaza contiunutul unei machete care tare m-a impresionat : Ferrari f 642 de la rosso (straniu dupa denumire nu pare a fi japoneza, dar este, calitatea respectiv tot e japoneza), unele detalii sunt cazute de pe rame ca rezultat ca am luat-o de pe ebay.
  4. CODURI

    22 August 2007 - 01:44 PM

    Acesta este un cod cu care puteti obtine reducere la Squadron www.squadron.com. Nu l-am folosit si niciodata nu am procurat de la squdron. Il am din o revista si inca e specificat ca e pentru kiturile EU7010, EU48228 si EU8165. NU sunt sigur daca merge si la celelate, am sa incerc. De asemenea nu stiu termenul de valabilitate.

    Codul: MAI0708
  5. Sabatoare

    31 August 2006 - 12:31 PM

    Salut tuturor.

    Asa cum sunt departe de tara, sunt departe de tot ce mii drag, sunt departe de familie, sunt departe de prieteni sunt departe de avioanele mele, sunt departe de tot. Azi in Basarabia e sarbatoare, e sarbatoarea Limbii Romane aceasta ma face azi insa sa fiu mai aproape de tara de familie si de tot ce mii drag.

    Felicit toti vorbitorii de limba romana de pe acest forum.

Prieteni

oleg nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

oleg nu are comentarii la profil inca.