AEROMAGAZIN Nr.24
Postat 27 April 2006 - 10:14 AM
Oameni buni, astia nu merita banii nostri. Cu milionul dat pe Batalia lor ne putem cumpara precis o Batalie direct de la mama ei din Anglia prin posta.
Dincolo de orice probleme tehnice/ organizatorice, dincolo de orice incercare de a sustine totusi ceva romanesc in domeniul acesta, ceea ce a facut redactia AM de-a lungul timpului nu a aratat altceva decat o profunda lipsa de respect pentru cititori.
Faceti-va card, puneti lei pe el si... Caci parca mai degraba iti cumperi o publicatie ca lumea o data la 4-5, hai 6 luni, chiar daca e mai scumpa decat 'cati Euro scrie pe coperta la AM', decat sa dai bani unora care nu prea dau bani pe noi...
P.S.: Eu nu mi-as dori nimic mai mult decat sa dau bani pe o publicatie ca lumea scoasa de romani. Spre dezamagirea mea, AM nu este publicatia aceea!
Postat 11 May 2006 - 09:57 AM
Poate Alexandru sa stie ceva ca el tine legatura cu Medin Robanescu.. :-?
Ne vedm deci la 1700 Hrs ???
Postat 11 May 2006 - 05:55 PM
A stat exact ca la piata vre-o ora a vandut ce a putut si s-a carat!!!

Nu tu discutii, nu nimic... pur si simplu aiurea!!!!
Nu stiu de ce mie mi-a lasat un gust amar, mai ales ca unii care nu au putut ajunge la 1700 fix au luat-o in freza ca nu au mai gasit pe nimeni acolo!

Sa va spuie mandea...STRICT COMERCIAL!
Parerea mea

Postat 12 May 2006 - 12:31 AM
Flyboy, la May 11 2006, 05:55 PM, a spus:
A stat exact ca la piata vre-o ora a vandut ce a putut si s-a carat!!!

Nu tu discutii, nu nimic... pur si simplu aiurea!!!!
Nu stiu de ce mie mi-a lasat un gust amar, mai ales ca unii care nu au putut ajunge la 1700 fix au luat-o in freza ca nu au mai gasit pe nimeni acolo!

Sa va spuie mandea...STRICT COMERCIAL!
Parerea mea

Sa fim seriosi. N-a stat nici macar o ora. Eu am ajuns acolo pe la 17:05 (nu va mai spun cat am alergat de la Unirii pana la muzeu

Daca asa intelege Aeromagazin sa-si faca reclama si sa-si trateze potentialii clienti, nu cred ca mai e nimic de comentat, dar e de plans pentru viitorul lor.
Postat 12 May 2006 - 07:59 AM
Nu de alta dar eu caut prin casa de cand am citit ca se va lansa a 2-a parte si nu mai gasesc chitanta de plata, explicabil fiind datorita timpului lung.
Postat 12 May 2006 - 08:59 AM
cartula, la May 11 2006, 08:18 AM, a spus:
Hai ma nene Cartula ca te astepti la prea multe... Glumeam!!!
Nu taica nimic, nici o vorba, si mi-am permis sa-i cer sa dea moca revista pentru ca am cumparat vre-o 3 exemplare din suplimetul full, si mi-a servit intr-o lehamite de ziceai ca ii ceream tot standul.

Ferice de cei care nu au venit, poate totusi daca eram mai multi era mai uman.
Ca sa-i raspund lui Calin: a vandut cred vre-o 20 de exemplare...si ceva reviste Air MAg, era una acolo cu Bf-urile romanesti pe care am cules-o si eu.
Vis-a-vis de cei cu buza umflata ca nu a mai deschis Medin Portbagajul... naspa rau, Bozoman a simtit-o pe pielea lui din pacate

Ar trebui sa ii scriem vre-o cateva randuri de flame mail

Mai vorbim,
hai bafta si

Postat 12 May 2006 - 09:51 AM
Nu pot sa va descriu starea de spirit a unui membru de aici de pe forum care a tot criticat publicatia ....ii doar un zambet si replica "Ti-am zis ..." nu ii lipseste

Dar trebuie sa-i multumesc pe aceasta cale pentru nr de AM francez in care am gasit o mai multa informatie fata de ceea ce a aparut in AM romanesc(inf care trateaza aceleasi titluri).
Pacat de materialu pe care este tiparita revista.
Sanatate si

Postat 12 May 2006 - 01:43 PM
Toata lumea se leaga de Medin Robanescu, ca nu a facut aia sau cealalta! Din cate imi dau seama, nu s-a prezentat mai nimeni, doar o mana de oameni.
Poate cineva sa isi imagineze ce o fi in sufletul omului cand vede ca nu e interes? Numai cineva care si-a pus sufletul si inima intr-un proiect de anvergura isi poate face o idee ce o fi in inima omului. Ce voiati sa faca atunci cand a fost confruntat cu indiferenta? Sa sara in sus de bucurie? Lansarea a fost anuntata abonatilor printr-un biletel, a fost anuntata si aici. Cativa s-au dus. Dar ceilalti? E cumva vina lui ca nu a fost interes?
Si de ce nu interes? Cititi ce s-a scris pana acum in legatura cu revista si in acest thread si in altele. Suntem in prezenta unei campanii foarte viguroase de denigrare iar cei care isi ridica vocea in favoarea revistei sunt atacati. (In mod aproape sigur voi fi atacat pentru ce spun acum). Denigratorii sunt mult mai numerosi si mai zgomotosi decat suporterii.
E mai clar acum?
Aeromagazin are nevoie de sprijin, nu de indiferenta.
Se spune ca ei nu se tin de cuvant, ca au bube in cap, ca nu au alea, alea. (Si eu am carcotit, nu neg asta, dar numai in legatura cu lipsa articolelor despre aviatia romana.)
Din punctul meu de vedere, noi ar trebui sa ne purtam ca niste adevarati suporteri. Va rog sa imi permiteti o analogie: ce ar fi daca ei ar fi o echipa de fotbal sa zicem? Adevararii suporteri sunt alaturi de ei si cand pierd meciuri, cand dau autogoluri, cand nu castiga cupe, cand meciul e pe ploaie si in frig. De ce? Din pasiune pentru joc! Suporterii astia sunt cei care tin echipa in picioare, nu cei care vin pe stadion doar cand e soare sau la victorii.
In cazul meu, eu ii sprijin pe Aeromagazin din pasiune adevarata pentru subiectul aviatiei romane.
Daca aceasta carte ar fi fost despre aviatia romana, as fi traversat Europa fara nici o ezitare (Batalia Angliei nu ma atrage pe mine personal pentru ca am destule date despre asta)
Nu sunt asociat cu revista si nu ii cunosc pe cei implicati. Sunt doar un suporter.
Asta e parerea mea.
Radu
Aceasta postare a fost editata de radub: 12 May 2006 - 01:52 PM