Forum Machete,Modelism,Hobby: AEROMAGAZIN Nr.24 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

AEROMAGAZIN Nr.24

#41 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12687
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 26 April 2006 - 08:13 PM

Sper ca mai tine cont de subventiile de acum doi ani!

#42 Useril este offline   grek 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 20-December 04
  • Interests:blindate si aviatie

Postat 27 April 2006 - 08:38 AM

Ce se intampla cu cei care au cumparat partea I? Am inteles ca editia de acum reuneste ambele volume...........iar eu am nevoie sa-l cumpar doar pe al 2-lea. :-D

#43 Useril este offline   Apache 

• Membru senior
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 26-June 04

Postat 27 April 2006 - 08:51 AM

Am inteles ca va exista varianta doar partea a 2-a, dar nu stiu nimic de pret sau cand va fi trimisa abonatilor.

#44 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 27 April 2006 - 10:14 AM

Framantarile mele cu privire la "sa ma duc..., sa nu ma duc..." au luat definitiv sfarsit!
Oameni buni, astia nu merita banii nostri. Cu milionul dat pe Batalia lor ne putem cumpara precis o Batalie direct de la mama ei din Anglia prin posta.
Dincolo de orice probleme tehnice/ organizatorice, dincolo de orice incercare de a sustine totusi ceva romanesc in domeniul acesta, ceea ce a facut redactia AM de-a lungul timpului nu a aratat altceva decat o profunda lipsa de respect pentru cititori.

Faceti-va card, puneti lei pe el si... Caci parca mai degraba iti cumperi o publicatie ca lumea o data la 4-5, hai 6 luni, chiar daca e mai scumpa decat 'cati Euro scrie pe coperta la AM', decat sa dai bani unora care nu prea dau bani pe noi...

P.S.: Eu nu mi-as dori nimic mai mult decat sa dau bani pe o publicatie ca lumea scoasa de romani. Spre dezamagirea mea, AM nu este publicatia aceea!

#45 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Postari: 4974
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 27 April 2006 - 10:26 AM

Aleluia brother !

#46 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 27 April 2006 - 10:57 AM

Eu promit sa vin la lansarea unei carti despre aviatia romana. :-D Din astea cu avioanele altora mai gasesc si prin alte parti (Google de exemplu).
Radu

#47 Useril este offline   Apache 

• Membru senior

Postat 11 May 2006 - 08:24 AM

Merge cineva astazi laMuzeul Militar la lansare? Sau stiti daca mai are loc? Si daca da, lace ora? :hammer:
Eu am uitat saintreb :whistle: .

#48 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 11 May 2006 - 09:57 AM

De venit eu vroiam sa vin si inca mai vreau, dar habar nu am de restul lumii...stiu sigur ca Wurger nu poate veni din motive...cat se poate de obiective :hammer: :hammer: :hammer:

Poate Alexandru sa stie ceva ca el tine legatura cu Medin Robanescu.. :-?

Ne vedm deci la 1700 Hrs ???

#49 Useril este offline   Apache 

• Membru senior

Postat 11 May 2006 - 10:35 AM

Am vorbit cu Medin Robanescu si lansarea are loc astazi, la ora 1700 :hammer: .
Ne vedem acolo.

Aceasta postare a fost editata de Apache: 11 May 2006 - 10:36 AM

#50 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 11 May 2006 - 05:55 PM

A FOST....NASPA!!!

A stat exact ca la piata vre-o ora a vandut ce a putut si s-a carat!!! :whistle:

Nu tu discutii, nu nimic... pur si simplu aiurea!!!!

Nu stiu de ce mie mi-a lasat un gust amar, mai ales ca unii care nu au putut ajunge la 1700 fix au luat-o in freza ca nu au mai gasit pe nimeni acolo! :pint:

Sa va spuie mandea...STRICT COMERCIAL!

Parerea mea :lol: :-D

#51 Useril este offline   Apache 

• Membru senior

Postat 11 May 2006 - 06:21 PM

Subscriu. Impresia lasata a fost una de genul : "luati-le si carati-va!". Cei amatori de autografe (sunt sigur ca erau multi :whistle: ) au fost profund dezamagiti. :pint:

#52 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Postari: 12687
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 11 May 2006 - 08:36 PM

Cel putin nu sint dezamagit ca nu am putut trece pe acolo! :whistle:

#53 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 11 May 2006 - 09:17 PM

:whistle: Ciudat, in editoriale cand se scuza parea mai jovial.
Macar a facut ceva vanzare?

#54 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 11 May 2006 - 10:18 PM

Dar cartea, cum e? Un review, ceva?

#55 Useril este offline   romrail 

• Membru senior
  • Postari: 129
  • Inregistrat: 13-November 05

Postat 12 May 2006 - 12:31 AM

Flyboy, la May 11 2006, 05:55 PM, a spus:

A FOST....NASPA!!!

A stat exact ca la piata vre-o ora a vandut ce a putut si s-a carat!!! :whistle:

Nu tu discutii, nu nimic... pur si simplu aiurea!!!!

Nu stiu de ce mie mi-a lasat un gust amar, mai ales ca unii care nu au putut ajunge la 1700 fix au luat-o in freza ca nu au mai gasit pe nimeni acolo! :pint:

Sa va spuie mandea...STRICT COMERCIAL!

Parerea mea ;-) :-)

Sa fim seriosi. N-a stat nici macar o ora. Eu am ajuns acolo pe la 17:05 (nu va mai spun cat am alergat de la Unirii pana la muzeu :lol:). Am vazut muzeul inchis, noroc ca soldatul de la poarta m-a intrebat daca vreau sa merg la lansarea cartii si mi-a aratat drumul prin curte. Am gasit masa cu carti si pe Dl. Robanescu. M-a vazut ca ma uit la carti, ca pun mana sa le rasfoiesc, dar n-a zis nimic. Intr-un tarziu mi-am facut curaj si am intrebat daca se pot lua cartile?, care e pretul?, etc. Am primit un raspuns foarte scurt, m-am mai uitat vreo cateva minute, dupa care au venit cei de la muzeu sa ne spuna ca vor si ei sa plece acasa. Dl. Robanescu a luat cartile, le-a bagat intr-o geanta sport (parca se pregatea sa prinda personalul care pleca din gara :-D :-o :-D ) si le-a burdusit in portbagajul masinii. Vreo doi clienti care abia ajunsesra au ramas cu buzele umflate pentru ca Dl. Robanescu n-a mai vrut sa deschida portbagajul sau sa mai stea sa le arate si lor cartea.

Daca asa intelege Aeromagazin sa-si faca reclama si sa-si trateze potentialii clienti, nu cred ca mai e nimic de comentat, dar e de plans pentru viitorul lor.

#56 Useril este offline   cid 

• Membru senior
  • Postari: 357
  • Inregistrat: 13-December 04
  • Interests:Aviatie

Postat 12 May 2006 - 07:59 AM

Sper macar ca mai au evidenta cu cei care au platit anticipat ("subscriere") partea a 2-a din BATALIA ANGLIEI acum vre-o .... ani (nu mai stiu exact cand).

Nu de alta dar eu caut prin casa de cand am citit ca se va lansa a 2-a parte si nu mai gasesc chitanta de plata, explicabil fiind datorita timpului lung.

#57 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 12 May 2006 - 08:59 AM

cartula, la May 11 2006, 08:18 AM, a spus:

Dar cartea, cum e? Un review, ceva?

Hai ma nene Cartula ca te astepti la prea multe... Glumeam!!!

Nu taica nimic, nici o vorba, si mi-am permis sa-i cer sa dea moca revista pentru ca am cumparat vre-o 3 exemplare din suplimetul full, si mi-a servit intr-o lehamite de ziceai ca ii ceream tot standul. :whistle:

Ferice de cei care nu au venit, poate totusi daca eram mai multi era mai uman.

Ca sa-i raspund lui Calin: a vandut cred vre-o 20 de exemplare...si ceva reviste Air MAg, era una acolo cu Bf-urile romanesti pe care am cules-o si eu.

Vis-a-vis de cei cu buza umflata ca nu a mai deschis Medin Portbagajul... naspa rau, Bozoman a simtit-o pe pielea lui din pacate :pint:

Ar trebui sa ii scriem vre-o cateva randuri de flame mail :lol: sa il doara putin, sau sa ii facem putina "reclama" :-o

Mai vorbim,

hai bafta si :-D

#58 Useril este offline   Iceman 

• Membru deplin
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 24-September 05

Postat 12 May 2006 - 09:51 AM

De acum sa mai tot iertam intarzierile... :evil: dar in acelelasi timp cred ca cei care sunt sustinatori a AM sa o lase mai moale cu sustinerea inversunata a lui Medin.
Nu pot sa va descriu starea de spirit a unui membru de aici de pe forum care a tot criticat publicatia ....ii doar un zambet si replica "Ti-am zis ..." nu ii lipseste :whistle: :hammer: :pint:

Dar trebuie sa-i multumesc pe aceasta cale pentru nr de AM francez in care am gasit o mai multa informatie fata de ceea ce a aparut in AM romanesc(inf care trateaza aceleasi titluri).
Pacat de materialu pe care este tiparita revista.

Sanatate si :lol: spor la citit...Iceman

#59 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 12 May 2006 - 10:00 AM

Dezamagit! Eu eram un sustinator al AM dar,....! Parca eram in targ la Vitan,la tocmeala de celulare second! Am obtinut si o sanchi "reducere". Aiurea! :whistle: Napsa,nene!!!

#60 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 12 May 2006 - 01:43 PM

Mi se pare nedrept!
Toata lumea se leaga de Medin Robanescu, ca nu a facut aia sau cealalta! Din cate imi dau seama, nu s-a prezentat mai nimeni, doar o mana de oameni.
Poate cineva sa isi imagineze ce o fi in sufletul omului cand vede ca nu e interes? Numai cineva care si-a pus sufletul si inima intr-un proiect de anvergura isi poate face o idee ce o fi in inima omului. Ce voiati sa faca atunci cand a fost confruntat cu indiferenta? Sa sara in sus de bucurie? Lansarea a fost anuntata abonatilor printr-un biletel, a fost anuntata si aici. Cativa s-au dus. Dar ceilalti? E cumva vina lui ca nu a fost interes?
Si de ce nu interes? Cititi ce s-a scris pana acum in legatura cu revista si in acest thread si in altele. Suntem in prezenta unei campanii foarte viguroase de denigrare iar cei care isi ridica vocea in favoarea revistei sunt atacati. (In mod aproape sigur voi fi atacat pentru ce spun acum). Denigratorii sunt mult mai numerosi si mai zgomotosi decat suporterii.
E mai clar acum?
Aeromagazin are nevoie de sprijin, nu de indiferenta.
Se spune ca ei nu se tin de cuvant, ca au bube in cap, ca nu au alea, alea. (Si eu am carcotit, nu neg asta, dar numai in legatura cu lipsa articolelor despre aviatia romana.)
Din punctul meu de vedere, noi ar trebui sa ne purtam ca niste adevarati suporteri. Va rog sa imi permiteti o analogie: ce ar fi daca ei ar fi o echipa de fotbal sa zicem? Adevararii suporteri sunt alaturi de ei si cand pierd meciuri, cand dau autogoluri, cand nu castiga cupe, cand meciul e pe ploaie si in frig. De ce? Din pasiune pentru joc! Suporterii astia sunt cei care tin echipa in picioare, nu cei care vin pe stadion doar cand e soare sau la victorii.
In cazul meu, eu ii sprijin pe Aeromagazin din pasiune adevarata pentru subiectul aviatiei romane.
Daca aceasta carte ar fi fost despre aviatia romana, as fi traversat Europa fara nici o ezitare (Batalia Angliei nu ma atrage pe mine personal pentru ca am destule date despre asta)
Nu sunt asociat cu revista si nu ii cunosc pe cei implicati. Sunt doar un suporter.
Asta e parerea mea.
Radu

Aceasta postare a fost editata de radub: 12 May 2006 - 01:52 PM

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou