Do-335
Postat 01 November 2006 - 08:44 AM
Uitasem sa spun aseara: la cirnaciori si pete am folosit pentru prima data Evolution-ul. Merge excelent, treaba nemteasca! Actionarea trigerului este mai accesibila decit la Badger si similara cu Astek. Rezervorul gravitational il face mai "manipulabil" decit Badger-ul si chiar decit Astek-ul, care are rezervorul pe o laterala. Cu aceeasi duza de 0,2 mm, vopseste foarte bine pe suprafete mari, dar poti face si pete minuscule sau cercurile caracteristice camuflarilor Italiene. (nu va uitati la petele de pe D0335, mi-am cam iesit nitel din mina
). Si oricum se spala mai usor decit Badger-ul dar consuma putin mai mult diluant decit Astek-ul.

Postat 09 November 2006 - 01:18 PM
Citeaza
Urmeaza decalurile
Spre sa fie bune
.

Am pus decalurile, cele de la Revell cu nabadai, dar zeama lui Wurger le-a mai potolit. Chiar si asa, dupa vreo trei zile de la uscare a aparut ceva pete de silvering

Ieri am lacuit machetele si ...catastrofan: litera "R" (decaluri de la Revell) s-a desprins juma de pe macheta si pina sa mai fac ceva a cazut si topit in statul de lac

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 09 November 2006 - 01:21 PM
Postat 12 November 2006 - 05:42 PM
Postat 26 November 2006 - 05:04 PM
Dupa lupte seculare ca-u duirat un an si-o vara am ajuns cu Do 335 la final
Din pacate, Do 335A a ajuns la Cata inainte de ai face ceva poze.
Asa ca ramine sa dati cu paru numai in Do 335-B6.
Pina ala urma am reusit sa adun, cu chiu cu vai cupola, care, dupa o mica baie in Future, a ajuns sa arate bine.

Asa ca ramine sa dati cu paru numai in Do 335-B6.

Pina ala urma am reusit sa adun, cu chiu cu vai cupola, care, dupa o mica baie in Future, a ajuns sa arate bine.
Postat 26 November 2006 - 05:31 PM
Pe Clo-Clo, ca tot a afirmat ca s-a intilnit cu un Do 335, nu cred ca l-ar fi incintat o astfel de imagine.
Nu am mai facut un articol separat, deoarce detaliile constructiei si neregulile au fost semnalate pe cparcurs.
Am folosit RLM 81/82 de la Model Mster si RLM 76 facut de mine prin amestecul de o juma sticluta RLM 65 cu 12 picatruri de verde prazuliu RLM 83 ambele de la MM. Negrul este Revell 9 iar RLM 02 este cel de la MM. Pentru RLM 66 eu folosesc MM1723. "Spalarile" au fost facute cu Tamiya X-19 (fum) iar in lungul liniilor de panou sa pulverizat tot cu Tamiya X-19.
No, cam asta fu!
Nu am mai facut un articol separat, deoarce detaliile constructiei si neregulile au fost semnalate pe cparcurs.
Am folosit RLM 81/82 de la Model Mster si RLM 76 facut de mine prin amestecul de o juma sticluta RLM 65 cu 12 picatruri de verde prazuliu RLM 83 ambele de la MM. Negrul este Revell 9 iar RLM 02 este cel de la MM. Pentru RLM 66 eu folosesc MM1723. "Spalarile" au fost facute cu Tamiya X-19 (fum) iar in lungul liniilor de panou sa pulverizat tot cu Tamiya X-19.
No, cam asta fu!
Postat 26 November 2006 - 07:06 PM
Mi-a venit in minte o idee de diorama (dar nu trebuie s-o iei in serios) : avionul e gasit capotat usor ( roata din fata a cedat ) , pe un teren mocirlos ,plin de apa . Nu vreau sa "ma pun" cu Dornieru' -"doamne fereste , insa mi-a venit ideea asta datorita staturii impozante formei lungi (fusiforme) ,cu profundoarele si elicea din spate si a camuflajului "agresiv" - are ceva dintr-o nava "alliana"animal . Inca o data Felicitari pentru realizare