Acum, ca am lamurit treaba cu mitralierele, sa vedem ce am mai facut.
Pe foaia de PE de la Eduard, este data un soi de manete intr-o cutie, lansatorul manual de bombe. Acesta trebuia realizat prin plierea repetata (de 5 ori) a unei bucati de PE. Din pacate, nu stiu ce nu a fost calculat bine, piesa, dupa pliere, a iesit strimba rau, ca un paraleipiped sub forma de trapez. Desi am incercat sa o corectez, nu a iesit. Asa ca m-am decis sa fac, acel dispozitiv, din stiren.

Pentru detalierea cocpitului am folosit PE-urile de la Eduard, cu exceptia scaunului, care e de la AIRES. Din pacate nici acesta nu e chiar corect, scaunul trebuia blindat, din pacate..asta am avut, cu asta defilez! Au mai fost adaugate o serie de tevusti, sirmulite, cutiute, becuri, manetute, rezervoare, toate screciuite.
Laterala stinga:

Laterala dreapta:

Plansa de bord:

In opinia mea, aici Eduard a cam zbircit-o. Nu stiu din ce cauza, a preferat sa faca "filmul" cu ceasurile prin tiparire pe hirtie, si nu pe film fotografic, cum facea in mod obisnuit. De ce? Habar nu am! Pe de o parte, rezolutia este destul de slaba, unu la mina, si, doi la mina, greu de lipit. Am incercat cu putin superglue, gel, care s-a tras imediat in hirtie. Apoi am pus o picatura de Future, ca sa dea structura sticlei si....s-a absorbit in hirtie. Ce a iesit, vedeti si voi. Am fost tentat sa folosesc PE-ul de la Aires, din pacate plansa e putin subdimensionata si nevopsita, asa ca am renuntat. Normal, filmul nu se potrivea deloc la Eduard.
Ansamblu podea-scaun:

Am folosit podeaua kit-ului, dupa ce am sters (vezi mai sus) partile inutile, dupa care am adaugat piesele din PE de la Eduard si ceva screciuri: cabluri, tevi, cutii. La fixarea scaunului am folosit niste resturi de PE care au fost ajustare sa dea bine!
Cu plansa de bord montata.

Nu am folosit rasinile de la AIRES, pentru ca nu mi-au placut cum au fost turnate partile componente iar lateralele ar fi ingrosat exagerat peretii cocpitului.
Proba de asamblare a fost facuta cu fiecare componenta in parte, sper sa nu fie probleme la
operatiunea grupir!