După o (prea) lungă pritoceală, īl declar gata și pe micul Peashooter .
Deci , Boeing Model 266 P-26A "Peashooter" , Bu.no 1806, Black 303 , Capt.Jesus Antonio Villamor, C/O of 6-th Pursuit Group, Phillipine Airmy Air Corp, Batangas airstrip, 12 decembrie 1941.

Chiar mi-a plăcut să lucrez acest venerabil kit , practic de-o seamă cu mine...Potrivirea a fost excelentă pentru o matriță atīt de veche ( sincer , a fost mai bună ca la Corsair Tamiya...), iar cu puțină muncă se poate obține o machetă frumoasă. Alexelu' cred că poate scoate din așa ceva o mică bijuterie .

Am īncercat să-i scrăciui și distanțierele hobanelor ( original hobanele treceau PRIN distanțiere, eu nu am putut să reproduc așa ceva...), tubul Venturi din dreptul parbrizului...
Avionul avea două antene radio , pentru că avea un aparat radio mai primitiv, cu module separate emisie ( antena din față, catarg-vīrfurile aripilor) și recepție ( dipolul din spate , coamă-coadă).
Nu am vrut să-l jumulesc prea tare. Teoretic , la 12 decembrie avea doar o săptămīnă de la revopsire...Și oricum nu-mi plac avioanele prea uzate.
Numai bine !