Forum Machete,Modelism,Hobby: TAMIYA!! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

TAMIYA!!

#101 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12697
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 09 December 2006 - 05:59 PM

Crios, defapt noi i-am facut lui Christian, gratis, un studiu de piata! :lol: :bang: :-D :-D Asa ca pina una alta ne e ....dator! :-o :-o

#102 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 09 December 2006 - 08:27 PM

Da, i-mi plac machetele de calitate:de aceea dau 12$ pe un set noua generatie Dragon, decit sa dau 5-6$ pe un Tamya vechi.Am avut momente in viata cind mincam numai rosii cu brinza ca sa pot sa-mi iau ceva de calitate buna.Asta pt DANN. Christian, ai dreptate, ne-am incins aseara, greseli s-au facut de ambele parti.Ura este in societatea romineasca, e adevarat, verbala, fizica, de toate genurile, dar nu si intre noi,modelistii.Te invit, cind mai vii in Romania, la una din intilnirile noastre, in fiecare a treia simbata a fiecarei luni, sa vezi ce armonie,respect, si concordie este intre noi.Este total opusul a ceea ce se intimpla in societatea romineasca.Eu unul nu am intilnit niciodata in viata asa o atmosfera.Eu i-ti doresc sa aduci Tamya in Romania , sub orice forma , dealer,reprezentanta, si timpul ne v-a spune cine a avut dreptate in mica discutie pe care cu placere am purtat-o, pentru ca numai schimbind idei , omenirea a progresat.Eu te voi ajuta de cite ori ai nevoie cu informatii, sfaturi, despre piata noastra pentru ca eu cred ca de oameni ca tine avem nevoie:oameni care i-si asuma niste riscuri, pe banii lor, sa duca lucrurile inainte.Totul e sa fie bine si pentru tine si pentru noi.Pentru ca unii fara altii nu putem.SARBATORI FERICITE. MINEA DANIEL

#103 Useril este offline   christian 

• Membru deplin
  • Grup: Banned
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 03-December 06

Postat 09 December 2006 - 08:51 PM

Gabriele draga vad ca tot cel mai tare si mai destept esti - nu te lasi,musti tot timpul .La cei 30 de anisori ai tai batuti pe muchie esti tare desuchiat.Numai de cearta iti arde si degeaba vorbeste omul tine- Sper ca voi,din generatia asta de dupa 89 ve-ti reusi sa faceti ceva ,daca nu pentru voi macar pentru aia care vin dupa voi - desi aroganta si agresivitatea e o caracteristica a tineretii voastre.Nu-ti dai seama?Dar iti convine ca iti spun asta?Nu cred - tot tu ai dreptate,asa-i?Stiam eu!Cit priveste studiile de piata lasa-le tu in grija mea ca si strategia de altfel - nu-ti mai bate capul cu ele ca ai deja destule .Mai bine fa-ma fericit acum in al doispelea ceas--da-ma afara din tovarasia asta a voastra ca m-am convins si eu de voi.Stati voi acolo in cutuna voastra ca paianjenii in plasa si urmariti musculitele.E viata buna,mai un model, mai o birfa,mai vine si cite un muscoi din cind in cind si biziie sa va strice siesta.

#104 Useril este offline   christian 

• Membru deplin

Postat 09 December 2006 - 08:55 PM

Multumesc Daniele si iti doresc deasemenea un Craciun FERICIT,INDESTULAT SI PLIN DE BINECUVINTAREA DOMNULUI ISUS

#105 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Postari: 4980
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 09 December 2006 - 09:30 PM

@christian: dude....grow up! nu tre sa te dea nimeni afara din odioasa comunitate de aici...te-ai dat singur prin comportamentul tau :lol:

#106 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 09 December 2006 - 09:48 PM

Cred ca ajunge. De fapt sunt sigur.

#107 Useril este offline   christian 

• Membru deplin

Postat 09 December 2006 - 10:06 PM

Tu,mai Messerchmitt de unde ai aparut,dintre nori?Citeste mai bine discutia de la inceput ,judeca si spune dupa aia.Ca te orbeste soarele pesemne si nu mai vezi bine.Auzi--sint sigur ca ai prin colectia aia a ta si citeva exemplare care au trecut prin mina mea,ca multi altii dintre voi de aicicare habar n-aveti.Dar vad ca stii sa dai si tu cu tfla si sa jignesti- e clar -ai mers la scoala lui Cartula

#108 Useril este offline   christian 

• Membru deplin

Postat 09 December 2006 - 10:11 PM

N-ajunge Marhaba - sinteti toti prea destepti si e prea mult pentru un amarit ca m ine- in loc sa aveti rabdare si condescendenta trageti cu tunul.In loc sa vi se para un lucru bun ca mai misca una alta prin baltoaca Romania,trageti cu tunul.In loc sa ma sprijiniti cu vreun sfat normal,imi face Cartula studiul de piata.Care piata?Piata Matache poate ca asa seamana Cartula asta a voastra.

#109 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior

Postat 09 December 2006 - 10:15 PM

Citeaza

Auzi--sint sigur ca ai prin colectia aia a ta si citeva exemplare care au trecut prin mina mea,ca multi altii dintre voi de aicicare habar n-aveti.

WOW, dude, nu cred, eu fac numai "chifle eftine" din China, Coreea si fosta URSS :)) ; am si eu un kit Tamiya, dar mi-e frica sa ma apuc de el, cred ca nu am inca destula experienta, l-am pus in vitrina si ma inchin la el in fiecare seara, sperind ca intr-o zi voi ajunge la nivelul sau...

Citeaza

Auzi--sint sigur ca ai prin colectia aia a ta si citeva exemplare care au trecut prin mina mea

Dude, m-am gindit si poate totusi ai dreptate...e posibil, asta daca esti vreunul din aia care umbla prin coletele oamenilor la posta :))

Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 09 December 2006 - 10:30 PM

#110 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2976
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 09 December 2006 - 10:18 PM

apropo copii ,am facut o reducere la machetele mele daca va intereseaza. sper sa ne vedem sambata la o oala de sarmale unde voi aduce machetele pt cei din Bucuresti care au comandat.
pana atunci hai sa.... :lol: ne impacam. parerea mea!

#111 Useril este offline   christian 

• Membru deplin

Postat 09 December 2006 - 10:29 PM

Bai dudâ tu habar n-ai cu ce se maninca asta - cind tu tejucai cu putza in tzarina eu eram acolo unde âia vorbesc cu dude- cit priveste faptul ca te inchini la Tamiya e un semn bun - inseamna ca esti troglodit - du-te mai bine si aprinde o luminare la o biserica ,da o pomana undeva fa pe cineva fericit ,ce vad pe tine te vad ne...

#112 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior

Postat 09 December 2006 - 10:34 PM

Citeaza

cind tu tejucai cu putza in tzarina eu eram acolo unde âia vorbesc cu dude
...in bronx?

dude, you'r old....you'll die before me :evil:

Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 09 December 2006 - 10:35 PM

#113 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 09 December 2006 - 10:35 PM

christian, la Dec 9 2006, 10:11 PM, a spus:

In loc sa ma sprijiniti cu vreun sfat normal,imi face Cartula studiul de piata.Care piata?Piata Matache poate ca asa seamana Cartula asta a voastra.

Sfaturi au fost si inca foarte NORMALE.
Si chiar de la inceput !! Dar n-ai vrut sa le "vezi" sau sa le "intelegi".
Cartula ti-a spus MULTE lucruri foarte pertinente. Insa a pus degetul chiar pe rana si te-a DURUT.
Nu trebuie acum in replica si lipsa de argumente, sa jignesti in stanga si in dreapta.

Si nu te supara, dar ai lasat impresia foarte clara, ca vrei sa ne iei de fraieri.

#114 Useril este offline   christian 

• Membru deplin

Postat 09 December 2006 - 10:37 PM

In regula,civilizatilor!

#115 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 09 December 2006 - 10:46 PM

Şi până la urmă bag de seamă că tot o să avem un nou "latest news". Nu de alta, dar era vremea :lol:

#116 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 09 December 2006 - 11:01 PM

Cred ca cel mai lipsit de rabdare si condescendenta esti chiar tu. In alta ordine de idei in baltoaca numita Romania , unde te fura toti incepind cu statul (pentru care apropo, nu mai pridideau pe-aici unii sa-si dea viata), continuind cu toti ceilalti de la mic la mare , e firesc ca atunci cind apari tu cu o astfel de oferta sa fie multi care se simt luati de fraieri. Tu chiar n-ai inteles nimic. Iar stilul tau de a te tirgui cu tva sau fara tva mi se pare de prost gust. Fa un experiment si anunta ca dai citeva machete pe gratis. Vezi citi clienti o sa ai de pe forumul asta. Gabriel, chiar n-o sa se termine niciodata porcaria asta?

#117 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior
  • Postari: 606
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 09 December 2006 - 11:16 PM

Salut,

Tot stau si ma uit la thread-ul asta si inca nu stiu ce sa cred. :lol: :bang: :-D

Apare un om si zice ca vrea sa faca comert. Si e cam cu nasul pe sus.

Afirmatii de genul - Hasegawa... si alte firme de clasa a doua ...
Pentru mine si ICM este o firma care face machete bune. Au un raport calitate - pret de cost, imbatabil. Ca sa nu mai spun ca pe toate site-urile cu modelisti se vorbeste de calitatea "Tamigawa".
Dar de...

Sincer sa fiu am fost fericit - concurenta e un fenomen pozitiv. Si pot numai sa urez succes celor care isi incep o afacere. Politica de preturi si seriozitatea serviciilor vor duce la profit sau faliment.

Dar oricum as lua-o nu cred ca exista cineva care are dreptul sa ma / sa ne jigneasca.
Nu trag cu tunul, nu sunt un troglodit si probabil ca cele citeva modele facute de mine nu se ridica la nivelul lucrarilor facut de altii.
Asta nu face pe nimeni mai presus sau mai prejos de mine.

Consider ca a-ti jigni potentialii clienti este cu adevarat o nerusinare si demonstreaza un anumit grad de maturitate pe care sa fiu sincer cred ca "christian" inca nu l-a atins.

Iti doresc succes in afaceri, dar nu cred ca procedind asa o sa il ai.

Christian

PS - Iar adaosul comercial de 40% nu prea merge in cazul asta. S-ar putea sa nu vinzi nimic. Chiar daca nu iti mai jignesti clientii.

#118 Useril este offline   skyray 

• Membru senior
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 22-November 05

Postat 09 December 2006 - 11:24 PM

Stimabile christian,
Ar trebui sa nu ma bag dar mi s-a facut o infinita mila de tine... Am un doar un singur sfat pentru tine. Nu te apuca de afaceri serioase ca nu te pricepi deloc... Chiar deloc! In loc sa te preocupe, in primul rind, o comunicare cit mai amabila cu potentiali clienti, tu nu faci decit diversiuni si istericale ieftine. Asa nu merge! Oricum, eu sper sa te trezesti. Daca nu, atunci iti urez noapte buna in continuare!

#119 Useril este offline   toys4boys 

• Membru deplin
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 08-December 06

Postat 09 December 2006 - 11:27 PM

I'M BACK .
Bai fratilor tot aici sunteti ? Christiane lasa-i ca-s la nivelul celor ce inca se mai joaca la groapa cu nisip . Adu ce vrei in Romania si cei ce vor avea puterea economica vor cumpara cei care nu se vor uita in vitrina . Asta se intimpla in toata lumea . Apoi voi ce va credeti mucii lipiti primii pe perete veti dispare la prima zugraveala . Dupa cite am observat pe acest sai al '' MICILOR MESTERI MARI '' , ati ramas la judecata copiilor . Spunea unul mai istet , cica , ca a asculta muzica e cu totul altceva decit a fii modelist . Are dreptate . La unii muzica suna la fel indiferent de gen . Intrebarea este si citi pot face diferenta intre tonuri , acorduri , interpretare de moment . Asta pt. ala ce-i curge modelismul in vene . Cit despre afaceri , Cristhian , nu trebuie sa ai sentimente pt. nimeni . Mai ales pt. astfel de creaturi . Nu este de mirare ca Romania este considerata Etiopia Europei . Cred ca ,chiar daca oferta ta era si mai mica tot aveau de criticat . Asta este in natura poporului . Nimic nu-i multumeste totul le pute . Pacat de aceimodelisti care care mai au si ceva in cap inafara de asta . Acest club nu-i reprezinta ca oameni civilizati . Apropoo ... daca deschizi in Romania reprezentanta legitimeaza-i pe acestia si vei avea succes .

#120 Useril este offline   toys4boys 

• Membru deplin
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 08-December 06

Postat 09 December 2006 - 11:33 PM

Apropoo ... Cine cacat e Cartula asta printre voi de v-a spalat creierii ? Nu aveti si voi o personalitate ? Toti va invititi in jurul a 4-5 '' conducatori '' iubiti .
Danusmaximus se pare ca esti printre cei ce vad realitatea din toate p.d. vedere . Nu te lasa ingitit de aceasta '' multime ''

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi