Romulus, la 10 Dec 2009, 07:01, a spus:
Salut!
M-am intors! Sunt obosit mort dar tot iti mai scriu citeva rinduri.
Deci la tija ai prins ideea, ce nu ai facut bine, ti-am spus sa tai tija la unghi vezi desenul.
Trage mai multe fire la cald si cauta sa tragi cit mai uniform ca sa ai grosimea cit de cit egala la fiecare tija. Intai faci un dry fit, dupa aceea lipesti. Chiar daca unghiul nu iese 100% poti sa mai pui adeziv (Tamiya Cement capac alb) si lasa-l sa se usuce. Sau lipesti si completezi cu chit. lasa o zi la uscat si dupa acea slefuiesti cu smirghel de 500 - 800 ( ce ai )
Hai ca poti, ai facut chesti mai grele la modelul asta decit banalitatea asta! Poti sa le faci chiar putin mai subtiri!
Legat de radiator, daca ma uit in walkaround Stuka si la schemele Eduard, ce am facut noi nu este corect, dar nu este prea usor de reprodus. Adica vreau sa zic, se poate dar este de lucru. Varianta Z-mare mi se pare in acest caz o rezolvare simpla dar totusi eficienta!
Cu vopselele eu nu ma bag, dar eu nu am cerut parerea nimanui, cui ai place bine, cui nu sa nu se uite la ea.
Daca te uit in topic ai sa vezi un sfat de la Bill, pe care nu am mai apucat sa-l urmez din cauza ca am ajuns in criza de timp si m-am stresat cu multe probleme marunte. El a vopsit macheta cu aceleasi vopsele dar a mai facut un truc misto, prin asta macheta lui nu are diferenta intre culorile RLM 70 / 71 asa de mare. Vezi la mini in topic!
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 10 December 2009 - 10:12 PM