Citeaza
Incearca tu sa gasesti carnati adevarati sau scrumbie la gratar prin alte tari. Sau Grasa de Cotnari. You win some, you lose some.

Radub, de cind nu ai mai fost in tara? Sa sti ca si pe la noi au patruns din greu e-urile si tot felul de inlocuitori asa ca acei cirnati au gust de peste sau ori ce altceva numai cirnati nu! Poate prin gospodariile oamenilor sa mai fie ceva ca lumea si asaat pina nu se baga UE si acolo! Si gata ca-i off-tpoic, adicatalea cum am zice noi, in afara temei!
Citeaza
Sunt multumit de faptul ca ei sunt singurii care la momentul asta imi satisfac setea de cunoastere despre aviatia, marina si armata romana. Apreciez asta.
. Radu, cred ca de aici vine problema: e normal sa fie asa, doar e revista romaneasca, e OK. Ca daca era
Modelflugzeug, vorbea despre Bf109, nu? Ca dara nu despre IAR-80? Ceea ce vrem este ca aceste articole sa fie
profesionale, asa cum sint publicate de
roamani in revistele straine!
Si mai e ceva: daca tu vrei ceva despre Bf109 poti achizitiona o revista
de acolo pe care o poti citi. Eu sint nevoit sa stept de la MI (ministerul de interne ?

) un aricol...daca-l va scrie cineva.
Citeaza
Parerea mea este ca este cea mai buna revista de modelism din tara. Daca vrea cineva sa ma contrazica sa-mi mai arate o alta revista de modelism romaneasca
. Ai dreptate Crios, da....cite sint???

. Poate v-am mai spus eu povestea cu echipa de hochei a liceului :-? Acuma serios, ai mare Dreptate (cu D mare!), cum am spus mai sus: o revista nu poate fi mai buuna decit colaboratorii ei. Craciunoiu are intradevar meritul ca lupta sa mentina, asa cum poate, revista. Si, nu ca o lauda, voi continua sa trimit cite un articol (nu stiu ce s-a intimplat ultimul probabil s-a ratacit, a confirmat pesonal ca nu l-a primit!) s9i nu dragul gloriei (nu am vecine faine si nici amante

) sau al celor 3 euro, ci cu gindul ca revista va merge mai departe!
Si, nu in loc de concluzie, as mai spune citeva vorbe: revista e buna (chiar daca e singura din parcare

), dar o vrem
si mai buna! Si toata gilceava de mai sus nu dovedeste decit ce am zis cu un rind mai inainte, adica revista e citita si puricata bine, adica, semn ca e bagata in seama. Daca era proasta nimeni nu-si mai ostenea tastatura............
Si sa inchei tot off...tema, cu un paradox: noi cei din tara vedem o romanie
vai mama ei si ne tot uitam peste gard si vrem ce-i acolo. Cei
de dincolo, vad o altfel de romanie, una frumoasa, buna si cuminte! Ce sa insemne asta .....dorul de casa?????? Fostul meu sef a plecat in America de vreo 10 ani, o duce bine, servici, masina, copii la scola, slujba bine platita si care-i face placere. Mai anul trecu, era foarte incintat de ce-i in tara, a auzit ca Romania este o tara democrata, cu economie de piata si...a vrut sa se intoarca, sa puna de oarece afacere. Ne-a cerut sfatul: mai baiete stai linistit, treaba
e asa si asa si cam asa! El nu, a venit in tara sa prospecteze terenul, sa vada ce si cum cu economia asata de piata si democratia dimboviteana. Si a vazut: si-a facut bagajul, si-a luat parintii si dus a fost! Acum are si o casa in state!